Zvadlo na POWWOW - slavnost severoamerických indiánů

!!! POWWOW SE RUŠÍ !!!
Dle nařízení Ministerstva zdravotnictví České republiky: S účinností od úterý 10. 3. 2020 od 18:00 hodin se zakazují divadelní, hudební, filmová a další umělecká představení. Sportovní, kulturní, náboženské, spolkové, taneční, tradiční a jim podobné akce. Výstavy, slavnosti, poutě, ochutnávky, trhy a veletrhy, a to jak veřejné, tak soukromé přesahující ve stejnou chvíli 100 osob. A to do odvolání tohoto mimořádného opatření.

-------------------------------------------------------------

Powwow je taneční a hudební slavnost severoamerických indiánů, v České republice se pořádá již dvacet pět let. Čeká vás živá hudba, taneční soutěže evropských šampionů i společenské tance pro všechny návštěvníky!

Srdečně vás zveme na další ročník českých powwow, který se bude konat v sobotu 14. března v Kladenské sportovní hale. Přijďte se stát součástí tohoto jedinečného odpoledne plného tance, soutěží, indiánské hudby a krásných kostýmů. Viz zvadlo vpravo, stačí na něj kliknout.
V jednu hodinu odpoledne proběhne slavnostní zahájení akce, které bývá vždy impozantní – do haly vstupuje v průvodu přes sto tanečníků a tanečnic v pestrobarevných kostýmech. V průběhu celého sobotního odpoledne (ukončení akce je plánováno ve 22 hodin) budou probíhat soutěže v jednotlivých tanečních kategoriích (představí se vám zde nejen tance tradiční, ale také jejich moderní varianty), soutěž v sólovém zpěvu pouze za doprovodu ručního bubnu, tance určené pro děti i indiánské společenské tance, kterých se mohou zúčastnit všichni návštěvníci slavnosti. Hudební doprovod bude zajišťovat více než pět českých a evropských kapel hrajících indiánské písně a stejně jako v minulém roce očekáváme i letos návštěvu indiánských tanečníků ze Spojených států amerických. Budete také moci navštívit prodejní stánky s indiánskými předměty.
Vážíme si toho, že pro mnohé místní se stal festival severoamerických indiánských tanců již tradiční akcí, na kterou přichází s celou rodinou, neboť tato slavnost je skutečně určena všem věkovým kategoriím – od nejmenších dětí až po seniory. Děti do 15 let mají na akci vstup zdarma! Těšíme se, že se na dvacátém pátém ročníku českých powwow setkáme i s vámi!

Více informací najdete na internetových stránkách www.powwow.cz

Čikala

Kladenské powwow plné hudby a tance na krátkém videu:

-----------------------

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
69111913
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Kateřina Mazancová
Tak příští rok si to snad vynahradíme.
Aki
Zajímavá akce,jen aby nebyla zrušená kvůli koronaviru.