Zvadlo na 18. VÍRSKÝ SUMEC a 25. MIKULÁŠSKÝ TRAMPSKÝ BÁL T.O Falešná karta

Trampská osada a kapela FALEŠNÁ KARTA zve srdečně všechny na svoji tradiční akci - trampský hudební festiválek "Vírský sumec" spojený s Mikulášským trampským bálem T.O. Falešná karta. Tato akce proběhne v kulturním domě ve Víru v sobotu 7. prosince 2019.

Vše začne v 15:30 hod. "18. Vírským sumcem". Na tomto trampském festiválku se v minulosti objevilo mnoho kapel pohybujících se v naprosté špičce FTC žánru - např. Ozvěna, Lístek, Stráníci, F.T. Prim, Přístav, Epy de Mye, Chrpa ad…Letos se vám, kromě krátkého úvodního bloku Falešné karty, představí:

Monopól – kapela okolo Pavla „Jima“ Macháčka (bývalého basisty Falešné karty) hrající vlastní akustickou muziku
B.P.T. – kapela zpívající spirituály i vlastní tvorbu na pomezí folku a trampské písně
Karabina – legendární trampská kapela ověnčená několika Portami
Marien – jedna z nejprogresivnějších a nejúspěšnějších současných folkových kapel v čele s Víťou Troníčkem

Sejšn na pódiu...

Po skončení "Vírského sumce" začne zhruba v 19:30 hod. "25. Mikulášský bál T.O. Falešná karta".
Protože je tentokrát jubilejní, pětadvacátý, bude maškarní. Masky nejsou povinné, ale velmi velmi vítané.
Hrát a zpívat budou, kromě pořádající Falešné karty, také někteří muzikanti z "Vírského sumce" a další. Tento trampský bál je neobyčejný tím, že se hraje a zpívá téměř nepřetržitě, pouze s několika krátkými přestávkami pro „vypečené“ soutěže, jejichž vítězové budou odměněni krásnými plackami. Pravidelně se hraní „zvrtává“ ve velký sejšn na pódiu z přítomných muzikantů.
Hrát a zpívat na pódiu se obvykle končívá kolem 3.00 hod. Tím ale rozhodně nic nekončí, protože pak následuje "sejšn" pod pódiem, na kterém si, společně s muzikanty, kteří hráli na pódiu, můžou zahrát a zazpívat i všichni návštěvníci. Tento sejšn končívá až v neděli dopoledne.

Sejšn pod pódiem...

…a ještě poslední důležité informace - společná vstupenka na "Vírského sumce" i na "Mikulášský trampský bál" stojí 140 Kč (tzn. že ten kdo přijde až na bál se ochudí o festival, i když si ho zaplatil).
Návštěvníci v maskách a návštěvníci namaskovaní za mikuláše, čerty a anděly mají vstup za polovic.
V baru na Vás budou čekat výborné řízečky, gulášek a další znamenité pochutiny a také alko i nealko nápojů, co hrdlo ráčí.
Z alkoholických nápojů doporučujeme ochutnat zejména „Falešňákovici“ - „národní“ nápoj Falešné karty, který nikde jinde neochutnáte.

Pokud v některých z Vás dřímá básnické střevo, nezapomeňte stvořit báseň opěvující 25. let Falešňáckých Mikulášských bálů obsahující povinná slova: dinitrotoluen, varle, tur krátkorohý, skřont, dechovka, samopal, prostata, anorexie, plíseň, porno a průjem
Tato soutěž bude vyhlášena v průběhu večerního trampského bálu a vítěz obdrží krásnou placku.

Další informace naleznete na http://www.fkarta.cz/

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
1168215
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.