Zpěvník WABIHO RYVOLY - POSELSTVÍ 2

Po dlouhých peripetiích byl znovu vydán 2. díl zpěvníku Wabiho Ryvoly POSELSTVÍ. Na jeho 444 stranách najdeš 150 Wabiho písní z let 1975 - 1994 a to s akordy i v notovém zápisu.

Kniha navazuje na předchozí díl (který je bohužel rozebrán) a přináší písně, které Wabi, ať už sám nebo jako spoluautor napsal v letech 1975 – 1994.
Nalezneš zde všeobecně známé a oblíbené hity – Loudavý návraty, Zvláštní znamení woodcraft či Letokruhy, písně méně známé, ale i takové, které většina trampů a muzikantů nikdy neslyšela, například Až mi dojdou noty na hvízdání, Zimní hospoda, Modrý stín či Trampský výlet. V 70. – 90. letech Wabi píše nejenom o trampech a vzdálených obzorech. V jeho písních se odráží také starosti a radosti normálního člověka v běžném životě, ale i celková nálada společnosti v tehdejší době. Na některých Wabiho písních se podílí i jeho muzikantští kamarádi. S Pepou Fouskem píše mj. Blues opuštěného muže nebo Zpověď před posledním ránem. Spoluautorem písní Pěšáci, Kytary do naha a Života bído, přece mám tě rád, je Fredy Schubert. Svoji autorskou stopu otiskli i další muzikanti – Kapitán Kid, Tony Linhart, Josef Blažejovský nebo Jan Vyčítal.
Zpěvník je doplněn fotografiemi z Wabiho života a kresbami jeho kamaráda Milana Hůrky – Vendiho. A také se v něm dočteš, jak a proč vznikly některé písně, kde se vzal rytmus Tempo di beguine nebo co utvářelo Wabiho a Mikiho náhled na svět a z čeho čerpali pro svoji tvorbu.

---------------------------------------------------

Objednání zpěvníku:
Zpěvník stojí 330 Kč (plus pouze poštovné doporučeně a 7 Kč za bublinkovou obálku a desky proti poškození).
V případě zájmu si knihu můžeš objednat přes náš e-obchůdek a to ZDE!
Nebo napiš na mail: puchejr@volny.cz

------------------------------------------------------

Klikni na fotku, zvětší se...

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
1220121510
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.