ZLATÁ HOREČKA se přesouvá na říjen!

Tisková zpráva SRFY:
Vážení zlatokopové, obchodníci, falešní hráči, zkrátka občané Fort Yukonu! Jak se vám jistě doneslo, federální vláda pro nás u příležitosti 102. výročí španělské chřipky přichystala milé překvapení v podobě karanténních opatření včetně zákazu shromažďování. Ač neradi, jsme nuceni ustoupit tlaku federálních úřadů a otevření zlatých polí odložit na příznivější dobu. Ta by měla podle našeho astrologa a kněze v jedné osobě, pátera Koniáše, nastat někdy v druhé polovině října 2020, definitivní datum bude zveřejněno v řádu dnů. Rozhodně teď 20. března do Fort Yukonu nejezděte, nebude tam lautr nic. Pro ty z vás, pro které je stejně jako pro nás Zlatá Horečka srdeční záležitostí, budiž útěchou, že půl rok uteče jako voda. Šiřte, prosím, tuto zprávu mezi ostatní kamarády.

Za SRFY šerif Seyček

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
11163128
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Atabe
Jaké bude datum?
Petr
Od kdy trampové poslouchají nějakou vládu? :cool:
Seyček
Já teda hlavního astrologa zastoupím a poradím. Vem je na Bloudění!
Andy z Calverovi Bandy
Potřebovala bych radu od vrchního astrologa, co mám udělat se dvěma krabicema perníčků a pěti plechy svatebních koláčků, které jsem právě dopekla... Bojím se, bojím, že do podzimu nevydrží.