Vyhlášení výsledků letní fotosoutěže TM a hlasování ve VELKÉM FINÁLE uplynuté fotografické sezony

Hlasování u letních fotek skončilo, je načase vyhlásit vítěze. V tomto hlasování diváci i porota z řad redakce TM podpořili stejnou fotku – palec nahoru pro fotografa Bráchu!

Cena diváků TM : Světlu vstříc
Foto: Brácha (T.O. Ztracenci)

Ocenění poroty:

1. místo: Světlu vstříc
Foto: Brácha (T.O. Ztracenci)

2. místo: Letní vandr do hor nemusí vypadat vždy letně
Foto: Pinďa T.O. Mastný Vlasové

3. místo: Západ slunce z brdského Olympu
Foto: Náčelník

Vítězům blahopřejeme a zároveň děkujeme všem hlasujícím čtenářům!

--------------------------------------

Hlasování ve VELKÉM FINÁLE fotografické sezony 2019/2020

Vánoce jsou už opravdu za rohem, a v tento sváteční čas Vám opět, stejně jako v předchozích ročnících, nabízíme mimořádný výběr fotek. Je to ohlédnutí za uplynulým rokem 2020 a zčásti i 2019 - taková ta pomyslná “třešnička na dortu” na konci této sezony.
Vaším hlasem pomůžete určit tu nejlepší fotku z oceněných fotek minulých kol. Finálových fotek je celkem čtrnáct – pochází z podzimního a zimního kola 2019 a jarního a letního kola 2020.

Způsob hlasování je stejný jako obvykle:
U každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Internet, v hromadných emailech i osobní lobby), bude fotka ze soutěže vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení.

V tomto finálovém hlasování vítězí jen jedna fotka, ta s největším počtem diváckých hlasů. Vítězi bude udělena výjimečná cena.

A pozor!
Hlasovat pod fotkami VELKÉHO FINÁLE bude možné jen do neděle 17. ledna 2021!

Týden nato, čili 24. ledna 2021, zveřejníme vítěznou finálovou fotografii a otevřeme hlasování pod fotkami podzimního kola 2020, které jste nám již zaslali. Přeci jenom by toho hlasování bylo najednou příliš.

Těšíme se na napínavý boj o nejlepší fotku sezony 2019/2020 a přejeme všem čtenářům a fotografům pohodové Vánoce a hlavně hodně zdraví v novém roce 2021!

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
21211764
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Glyk
Dakarova fotka "Tulácký ráno na Sázavě" potřebuje ještě komentář - Dakar ( nechává si říkat Pan Dakar ), je mezi námi označován jako "Východní tramp".
Bydlí kousek od České Hanoe a bojí se ducha lesa.:-D:-D:-D
Pelda
To je fakt těžký hlasování. Takovejch úžasnejch fotek!!! Díky všem fotografům.