Vyhlášení výsledků letní fotosoutěže TM a hlasování ve VELKÉM FINÁLE uplynuté fotografické sezony

Hlasování u letních fotek skončilo, je načase vyhlásit vítěze. Tentokrát diváci i porota velmi vysoce ocenili romantickou siluetu kovboje s názvem “Poslední kovboj…” Na druhém místě v počtu hlasujících diváků i poroty se umístila fotka v mlhavé divočině, za zvuku padající vody, prostě typická “Cesta na Island.” Třetí místo vybrala porota těsně pro fotku “Nad propastí.”

Cena diváků TM:

Název: Poslední kovboj…
Foto: Petr Urban - Mini

Poslední kovboj...

Ocenění poroty:

1. místo: Poslední kovboj…
Foto: Petr Urban - Mini

2. místo: Cesta na Island
Foto: Džarda, T.O. Černý Lišky

Cesta na Island

3. místo: Nad propastí
Foto: Fenik

Nad propastí

Vítězům blahopřejeme a zároveň děkujeme všem hlasujícím čtenářům!

-------------------------------------------

Hlasování ve VELKÉM FINÁLE fotografické sezony 2021/2022

Ježíšek už skoro ťuká na okno, a v tento sváteční čas vám opět, stejně jako v předchozích ročnících, nabízíme mimořádný výběr fotek. Je to ohlédnutí za uplynulým rokem 2022 a zčásti i 2021- taková ta pomyslná “třešnička na dortu” na konci této sezony.

Vaším hlasem pomůžete určit tu nejlepší fotku z oceněných fotek minulých kol. Finálových fotek je celkem patnáct – pochází z podzimního a zimního kola 2021 a jarního a letního kola 2022.

Způsob hlasování je stejný jako obvykle:
U každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Internet, v hromadných emailech i osobní lobby), bude fotka ze soutěže vyřazena - bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme za pochopení.

V tomto finálovém hlasování vítězí jen jedna fotka, ta s největším počtem diváckých hlasů. Vítězi bude udělena výjimečná cena.

A pozor!
Hlasovat pod fotkami VELKÉHO FINÁLE bude možné jen do neděle 15. ledna 2023!

O týden později zveřejníme vítěznou finálovou fotografii. Také otevřeme hlasování pod fotkami podzimního kola 2022, které jste nám již zaslali. Přeci jenom by toho hlasování bylo najednou příliš.

Těšíme se na napínavý boj o nejlepší fotku sezony 2021/2022 a přejeme všem čtenářům a fotografům pohodové Vánoce a hlavně hodně zdraví v novém roce 2023!

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
8314719
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Lucka
Jandulo, tohle jsou 3 vítězové letního kola, vyhlášení Velkého finále se tu brzy objeví. A to opravdu vyhrál autor fotky Cesta na Island. :)
Jandula
Ahoj, já teda asi neznám číslice, ale podle počtu hlasů Diváků TM měla být první fotka Cesta na Island, ta jich má 29 oproti 27, co má Poslední kovboj.
Jandula