Vychází zpěvník TULÁK JOŽKA JÉGR

Zpěvník obsahuje v notách i s akordy všechny dohledané Jožkovi písně (celkem 76 písní), a to jak jeho vlastní, tak i společné s Rolfem Staňkem, Vaškem Rainišem, Janou Zuzkou Radovou, Wabim Ryvolou, Slimem, Jasňákem, FousemRomanem Pokorným

A protože Jožka nepsal jen písničky, ale i trampské povídky a básně (stal se například s básní a pozdější písničkovým textem Ontário úplně prvním držitelem Zlatého Trapsavce), tak v druhé části zpěvníku nazvané Tulák s dírou srdci najdeš na dalších 42 stranách právě jeho literární tvorbu.
Fotografická část plná archivních fotografií (na vojně, na osadě, s kapelami …), z části doposud ještě nepublikovaných, má 14 stran. Následuje obsáhlý rejstřík, vzpomínka na vojenská léta Jožjy Jégra a samozřejmě nechybí ani jeho medailonek.
Zpěvník navazuje na předchozí dva zpěvníky Wabiho Ryvoly a to jak graficky, tak i provedením – pevná vazba, křídový papír, stejná grafická úprava.

-----------------------------------

Objednání zpěvníku

Cena zpěvníku je 250 Kč + poštovné doporučeně.
V případě zájmu si zpěvník můžeš objednat přes náš knižní e-obchůdek, který najde ZDE.
Nebo si o něj napiš na náš mail: puchejr@volny.cz

-----------------------------------

Křest zpěvníku bude tento pátek 21. října v Brně na Musilce, v pořadu Hudba z trampíria.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
8211359
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Vlastimil Motyčka
Zajímalo by mne, kdy se budou distribuovat výtisky knížky TULÁK JOŽKA JÉGR, objednané a zaplacené zakoupením \"Akciového certifikátu\" v roce 2012.
Děkuji za odpověď a přeji všem klidné prožití vánočních svátků a vše dobré v roce 2023
Harry T.O.Poslední Příležitost
Břetislav Boháč
Jen poznámka - knížku nelze objednat přes e-shop:-(

Zdraví
BB, :-)