Uzávěrka PODZIMNÍ FOTOSOUTĚŽE Trampského magazínu je za pár dní!

Oficiálně podzim ještě neskončil, ale listí už ze stromů spadlo a zima se hlásí o svá práva. Zatím trochu nesměle, alespoň co mohu soudit z teplých peřin (podotýkám, že v barvě khaki), ale víme, že se nezadržitelně blíží. A co to znamená? Znamená to, že je to opět tady. Je tady čas probrat fotky z letošních barevných, podzimních vandrů, vybrat jednu a expres rekomando nám jí poslat a doufat, že se bude líbit a vyhraje Ti placku.

Všem fotografům tímto oznamujeme, že za pár dní, přesněji ve čtvrtek 15. prosince 2016, uzavíráme podzimní kolo fotosoutěže Trampského magazínu.
Budeme rádi, pokud nám do té doby pošleš jednu fotografii z tvých podzimních vandrů, potlachů, nebo jiných trampských akcí.
Zašli ji, prosím, na adresu fotosoutěže TM: fotosoutezTM@seznam.cz.

Do mailu prosím uveď své jméno a název fotky. Fotografie by měla být minimálně 500 Kb velká.
Děkujeme všem, kteří nám svoji podzimní fotografii již poslali!
Vámi zaslané fotografie budou zde na Trampském magazínu vystaveny od čtvrtka 22. prosince. U každé z nich bude možnost hlasování v průběhu celé zimy.

A pozor..!

-Tři fotografie s nejvíce hlasy budou oceněny plackami s podzimní tematikou.
-Čtvrtou fotografii vybere naše redakce, ta získá cenu Trampského magazínu a bude otištěna v nejbližším vydání Puchejře.

Podzimní...
Ilustrační foto: Saša s.t.s Usada

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
715179
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.