Trampská detektivka PAVOUČÍ PŘÍPAD

Byla kdysi dávno jedna tajná trampská osada Pavouci a její camp Pavučinec, jehož polohu neznal nikdo, kromě členů oné osady. Pak na jeho místě vyrostla vojenská základna Bonanza a osada se rozpadla.
Kapitán kriminálky Jan Sladký, mezi trampy zvaný Kozina a jeho manželka Klára dostávají od kamarádů z T. O. Daisy svatební dar v podobě poukazu na únikovou hru na Bonanze. Připojí s k nim i kamarádi z osady a společně se vydávají hrát.
Aniž by to tušili, hra je přivede právě tam, kde Pavučinec kdysi býval. Dostávají se tak do společnosti dalších hráčů a do víru událostí, jež mají své kořeny právě nejen zde, ale také v minulosti. Pavoučí hra začala a oni zjišťují, že z ní není úniku. Je třeba ji hrát bez ohledu na dramatické okolnosti…
Když už se zdá, že je případ s Pavoučí hrou společným úsilím profesionálního detektiva Koziny a jeho amatérského kolegy Hároše vyřešen a pachatel je odváděn do vazby, zazní z jeho úst slova, která spustí sled dalších nečekaných a tragických událostí. Komu byla slova určena a co základna Bonanza skrývá? Nebo je třeba hledat jinde? Kdo koho nakonec lapí do Pavoučí pasti, spleti stop a nástrah?

Jde už o třetí Fafranovu detektivku z trampsko-vodáckého prostředí. Hlavní dějová linie tohoto detektivního románu se odehrává v roce, který uplynul mezi příběhem Afričana a Případem pohřešovaného háčka (Klika, 2018).

V případě zájmu o trampskou detektivku PAVOUČÍ PŘÍPAD
Stačí napsat mail na: trampsky-magazin@centrum.cz nebo použít náš e- obchůdek, který najdeš ZDE!

Jan Frána, držitel 2. místa v Ceně Jiřího Marka pro nejlepší česky psanou detektivku roku 2018, udělované českou sekci Mezinárodní asociace autorů detektivek – AIEP za knihu Případ pohřešovaného háčka (Klika, 2018)

-------------------------------

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
18174217
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.