STO LET TRAMPINGU VE FOTOGRAFII: Část sedmá / 1990 až 2000

V sedmé části této fotovýstavy najdeš dalších 46 koláží obsahující fotografie z vandrů už skoro z doby současné. To vše je opět doplněno ukázkami z dobového tisku a to v kontextu doby, aby bylo vidět, s čím vším se trampové museli potýkat. Část z těchto fotografií pochází z různých starých osadních kronik a cancáků, z rodinných archívů a by dosud nezveřejněny. Jiné již zveřejněny byly, odkud je tvůrce této fotovýstavy Miloš Kapoun - Obluda z osady Paběrky převzal.
Fotovýstava není vyčerpávající a encyklopedickou historií trampingu ve které je úplně vše o tehdejším trampingu, „pouze“ nám přehledně ukazuje, jak se v té určité době trampovalo.

Předchozí fotografie z let 1918 - 1940, 1940 až 1950, 1950 až 1960, 1960 až 1970, 1970 až 1980, 1980 až 1990 najdeš v rubrice 100 let trampingu a to ZDE!

Tony

----------------------------

Pro zvětšení klikni na fotku

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
1653229
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Maxo/S.T.S. Buková jedľa/ Trenčín
Nádhera, sú to krásne spomienky, ale to podstatné z trampingu v nás zostava nafurt. Ahoj, pošlite čln! :-)
Maxo/S.T.S. Buková jedľa
Nádhera, sú to krásne spomienky, ale to podstatné z trampingu v nás zostava nafurt. Ahoj, pošlite čln! :-)
Jaroslava Vosmikova
Na svetovy potlach jezdil kazdorocne a silene rad muj bracha Paul Vosmik (prezdivku mel (Cayuga). Mel tam spoustu dobrych kamaradu. Mam mnoho fotek z tech potlachu. Na ten posledni svetovy se zase chystal, ale uz nedojel. V Torontu jsme mu zahrali posledni pisnicku na rozloucenou. Vzpominam. Byl to bezva chlap, ktery mel nekolikrat projetou celou Aljasku. Cest jeho pamatce.
Tony Avalon
Máš pravdu, to je tak, když si spletu pravou s levou:)