STO LET TRAMPINGU VE FOTOGRAFII: Část osmá / 2000 až 2010

V osmé části této fotovýstavy najdeš dalších 84 koláží obsahující moc povedené fotografie z vandrů z desetiletí, které následovalo po roce 2000, tedy už skoro z dnešní doby. To vše je opět doplněno ukázkami z dobového tisku, trampských časopisů a to v kontextu doby, aby bylo vidět, s čím vším se trampové (teď už opravdu my) museli potýkat. Jsou zde i fotografie z vandrů v zahraničí a několik tématických koláží. Autorem většiny fotografií je tvůrce fotovýstavy Miloš Kapoun - Obluda z osady Paběrky. Menší část fotek převzal z alb svých kamarádů a kamarádek..
Fotovýstava není vyčerpávající a encyklopedickou historií trampingu předchozího desetiletí. „Pouze“ nám přehledně ukazuje, jak se v té době trampovalo, ale to si pamatujeme všichni. Je to ale hezké připomenutí.

Předchozí fotografie z let 1918 - 1940, 1940 až 1950, 1950 až 1960, 1960 až 1970, 1970 až 1980, 1980 až 1990, 1990 až 2000 najdeš v rubrice 100 let trampingu ve fotografii a to ZDE!

Tony

----------------------------

Pro zvětšení klikni na fotku

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
1919141014
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Krang
Děkuji Vám všem že jste Trampové a nevymíráte, je potřeba mladým více otevřít oči a vypnout internet, jsem provozovatel webu preziti.eu a rád přidám odkaz na tento skvělý web který mi po procházení vašich fotek evokoval nostalgii a moje léta dospívání, kde jsme trávili spousty času " venku" ve všech počasích.Přeji Vám všem hodně zdaru, síly a naděje! Krang
Pelda
Obluda umíííí. Obří díky.
Pelda

PS. Nebudete věřit, ale tady ten Antispam na poslání po mně chce opsat tenhle kód HOVNO. Pokud moje zpráva projde, tak si ani nedělá srandu.
Dakar
Moc hezké.Nejraději mám fotky,co mluví sami a ani nepotřebují popisky.Tady jich je spousta.
Siki
Super fotečky, krásné vzpomínání na ty roky.:-)si
Ferry
Paráda, rád jsem se kouknul :-) . F.
Pavel Pavlíček - Laco
Nádherné pokoukání
a vzpomínání...
Laco