STÍNADELSKÁ TRILOGIE / Jaroslav Foglar, Marko Čermák

Ve Stínadelské trilogii najdeš zdařilý soubor tří komiksů (a konečně - sláva za ty dary - i úplně nové velké ilustrace od Marko Čermáka): ZÁHADA HLAVOLAMU, STÍNADLA SE BOUŘÍ A TAJEMSTVÍ VELKÉHO VONTA.
Zároveň je v knize zveřejněn i Markův komiks Záhada hlavolamu v rozsahu třinácti stran, který nakreslil již ve svých 14 letech a je to dobré srovnání s tím pozdějším, oficiálním příběhem. Fakt mě to zaujalo…
Alpínovo tradiční doprovodné slovo je zcela vyčerpávající ani ne tak čtením, ale množstvím informací o komiksech a obou autorech. A opět nechybí ukázky z původního scénáře, který Jaroslav Foglar kreslil a psal Markovi.

Stínadelskou trilogii vydalo nakladatelství Václav Vávra jako 13. svazek své edice Klasické komiksy Marko Čermáka a je to povedený počin (křídový papír, formát A4, kvalitní barevný tisk - prostě se nešetřilo), za kterého by nakladatel měl dostat Bobříka vydávání.

Pro zájemce STÍNADELSKÁ TRILOGIE
Kniha stojí 490 Kč (plus poštovné doporučeně a 8 Kč za bublinkovou obálku).
Objednat si ji můžeš přes náš knižní e-obchůdek, který najdeš ZDE!
Nebo si napiš přímo na náš mail: puchejr@volny.cz

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
13117414
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.