Právě byl vydán TRAMPSKÝ KALENDÁŘ 2018

V pořadí již dvacátý Trampský kalendář má po zavěšení na zeď velikost A3 a velký prostor k psaní poznámek - kdy a kam na vandr, na potlach, na slezinu.

Vytištěn je na křídovém papíře, s černou kovovou kroužkovou vazbou. Obsahuje třináct pečlivě vybraných fotografií z vandrů a potlachů všech ročních období a to ze Zadní země, Brd, Jistebnice, z Dechťárny, Roverek, Malého Dunaje a od trampských řek Střely, OslavkyLitavy - to vše v každém měsíci doplněné fotkou hezké placky.
Kalendář byl jako již každoročně vydán trampským časopisem Puchejř a výtěžek prodeje kalendáře jde na podporu časopisu.

Cena Trampského kalendáře je 90 Kč + poštovné:
1 až 3 ks - 48 Kč (doporučeně)
4 až 5 ks - 54 Kč (doporučeně)
6 až 8 ks - 60 Kč (doporučeně)
9 ks a více (balík - poštovné podle váhy)

K ceně se připočítává balné 8 Kč, které je jen za obálku (3 Kč) a tvrdé kartonové desky (5 Kč) chránící kalendář před poškozením.

----------------------------------------------------

V případě zájmu o TRAMPSKÝ KALENDÁŘ 2018
Stačí napsat mail na: puchejr@volny.cz nebo použít náš e- obchůdek, který najdeš ZDE!

----------------------------------------------------

Pomůcka v případě objednání většího množství kalendářů.
Pokud se rozhodneš koupit kalendáře jako dárek k Vánocům i svým kamarádům a kamarádkám a budeš jich chtít dejme tomu 5 ks, tak cena bude 512 Kč (450 Kč za kalendáře, 54 Kč za poštovné doporučeně a 8 Kč za balné)

Fotografie:
Kapsa T.O. Mňouci (LEDEN, ÚNOR)
Obluda T.O. Paběrky (BŘEZEN, ŘÍJEN, PROSINEC)
Pavlís T.O. Mňau (DUBEN)
Joko (KVĚTEN, LISTOPAD)
Kameňák (TITULNÍ STRANA, ČERVEN)
Otep T.O. Veselý býk (ZÁŘÍ)
Šmidla (ČERVENEC)
Janči (SRPEN)

Grafické zpracování kalendáře:
Hadži T.O. VĚRNÁ SRDCE

Pro větší velikost klikni na fotky jednotlivých měsíců!

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
4731412
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Čiksika
Tvůrci kalendáře mají moji velikou pochvalu, že mají červeně zvýrazněné nejen neděle, ale i soboty. Autorům většiny komerčních kalendářů totiž bohužel jaksi nedošlo, že už 50 let se u nás v sobotu nepracuje. V trampském kalendáři jsou pochopitelně zvýrazněné i svátky – dny volna, což v poslední době není bohužel u všech kalendářů samozřejmostí. Jen takový můj nápad propříště: V lednu, když je zima, bych se docela rád díval na stěně na rozkvetlé louky a letní krajinu. Na sníh se dívat nemusím, toho mám kolem sebe dost. Naopak v letním vedru by pohled na zasněženou krajinu docela bodnul. Co to jednou otočit? :-)
Tony Avalon
Ahoj Čiksiko. S originálním návrhem "otočení" fotek jsi přišel jako první:). Asi to neprojde, neb "tradice je tradice", ale do dalšího kalendáře se nějaká další vylepšení plánují.