Pozvání na výstavu obrazů MARKO ČERMÁKA

Přijmi pozvání na výstavu s výstižným názvem Romantická stezka Marko Čermáka, která je volně přístupná v Poštovní minigalerii, nacházející se v prostorách pošty Praha 33, Přemyslovská 2 (vchod je z nám. Jiřího z Poděbrad).
Výstavu pořádá Club gentlemanů Žižkov a Česká pošta Praha 33 ve spolupráci s Pražskou pobočkou Sdružení přátel Jaroslava Foglara. Je přístupná do 5. května 2014, v otevírací dobu pošty Praha 33 pro veřejnost: pondělí -- pátek, od 8 do 18 hodin.
Vstup je - jak je již výše naznačeno - zdarma.
Přiložené fotografie a krátké video z výstavy pocházejí z vernisáže, která se zde uskutečnila ve středu 9. dubna a to samozřejmě za přítomnosti Marko Čermáka, kapely Paběrky, jeho kamarádů a kamarádek a tak velkého množství příznivců, že sami organizátoři výstavy (v prostorách Poštovní minigalerie šlo již o 152. výstavu) přiznali, že takhle plno ještě na žádné předešlé vernisáži nebylo.
Pokud pojedeš v nejbližších třech týdnech kolem, zastav se a odpočiň si od městského shonu při prohlížení Markových obrazů.
Bude to dobře prožitý čas…

Michael Antony - Tony

Autory videa jsou Best a Alpín a bylo natočeno pro Adam.cz

Foto: Mišelin T.O. Paběrky

Marko s Alpínem
Foto: Mišelin T.O. Paběrky

Foto: Tony

Semínko romantiky je nutné sázet co nejdřív...
Foto: Tony

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
31422413
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.