Písnička na víkend: TŘÍ KŘÍŽE (Hop Trop, Wabi Daněk, Eva a Vašek, punk N.V.U)

Hop Trop, Eva a Vašek, Wabi Daněk a punková kapela N.V.U - co mají společného? Ve čtyřech přiložených videích je čtyřnásobná odpověď a tou je písnička TŘI KŘÍŽE!
Udělejte si proto čas (kafe, čaj, nalejte panáka) a pusťte si je postupně všechny.
Samozřejmě u Hop Tropu jde o originál, který všichni známe, u Wabiho Daňka o zajímavé zpracování a standartní „podankovštění“ další vybrané písně ze zlatého trampského fondu. No a u Evy a Vaška už přeju jen hezkou zábavu a citlivějším povahám bezpečné slézání ze stropu, kam se při poslechu písně bezpochyby v zoufalství vyškrábou:).
A co na závěr přát u punkové kapely N.V.U, která se do Tří křížů pustila opravdu hezky zvostra?
Tak to fakt nevím a je to asi na každém z vás…

Takže ještě dát sbohem všem břehům proklatejm a vyrazit!
Tony

HOP TROP

WABI DANĚK

EVA A VAŠEK

N.V.U

Foto: Color

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
1213102119
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Houby Tramp
A co takhle Tři kříže v power/speed metalovém podání jihlavské bandy Metanoon? Ne, že bych k ní sám neměl výhrady, ale něco do sebe to taky má.

https://www.youtube.com/watch?v=4dWPTLaVLX4
Jordán
Není proč sundávat ze stropu,když se to vezme nezaujatě, je to trochu uhlazenější verze a má docela hezkou podbarvující kytaru.Evu a Vaška by v tom nikdo nehledal.Daněk zajímavý Irsko,N.V.U.kdyby to zpívali anglicky super.V dalších verzích(Toulavej)country úpravy neurazí,ale to je tak vše a pro ty bez předsudků doporučuji tu rockovu verzi to je paráda.
Toulavej
Před časem jsem udělal porovnávací článek různých verzí skladby Tři kříže....mrkněte tady
http://www.toulavej.estranky.cz/clanky/ukazky-hudby/tri-krize.html

:-)