Písnička na víkend: STOPY SEŠLAPANEJCH BOT (Pacifik)

Písničku Stopy sešlapanejch bot, která zaslouženě patří k těm nejznámějším písním Pacifiku, složil Pepa Blažejovský (člen kapel Taxmeni, Markýz John a až do své smrti v prosinci 2004 kytarista a zpěvák v Pacifiku).
Soukromě doplním, že její naprosto skvělý název nás se Šaolínem a Zubříkem inspiroval k tomu, abychom podle ní nazvali trampský pořad v pražském P-klubu Trojická, který se později rozšířil i do Brna (klub Na cestě) a do Plzně (Hifi klub). V současné době jsou Stopy sešlapanejch bot pořádány jen 1x do roka v Plzni...
Tak si písničku pusťte, sice nejde o klip, ale „jen“ o fotografii (poznal jsem na ní členy T.O. On The Roads), nicméně to nevadí - písnička je to krásná a Pepovi Blažejovskýmu za ní patří velký dík.

Foto: Lachout T.O. Brdský dobráci (únor 2015)

Všech 113 předchozích Písniček na víkend najdeš ZDE!

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
2021542
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
juska-1
Díky za osvěžení a pozvednutí nálady - rád Tě poslouchám i čtu .
šťastnou ruku při výběru a Ahoj u ohně
juska
Tony Avalon
Děkuju.
Renata Jílková
Ráda vás sleduji , prima příspěvky. Občas se najde i písnička, kterou člověk dlouho neslyšel, povídání které zaujme , příběhy, které by se sotva jinde dozvěděl ;-) Díky :-)