Nové číslo trampského časopisu PUCHEJŘ

V pořadí již 116. číslo trampského časopisu PUCHEJŘ. Najdeš v něm reportáže z likvidační trampské akce zvané Bloudění, ze 40. ohně Trapsavce, z potlachu Modrého orla, z Brdského poháru ve trampském fotbálku, oznámení o tom, jak pokračují práce na vydání velmi očekávaného 2. dílu zpěvníku Wabiho Ryvoly (pod tímto článkem na fotografii), výsledky soutěže trampské tvořivosti Trasa a několik ukázek z ní, povídání z vandru po Tasmánii.
Dále má v tomto čísle své místo originální Asociace českých pečbuřtů, vítězná povídka letošního Trapsavce - Umírač, komiks osady Šeré zjevy, kreslený humor, Zprávy a drby, Historka z vandrů a předmluva o návratu divokých šelem do českých a moravských lesů.
Fotku na titulní stránce fotil Šťastný Bob.
Puchejř je právě v tisku a posílán poštou bude příští týden.

V případě tvého zájmu odebírat tento trampský časopis a tím ho i podpořit v jeho vydávání, stačí napsat mail s tvojí adresou na puchejr@volny.cz a bude ti obratem posláno tohle číslo a uvnitř budou vloženy podrobnosti k předplatnému, které do konce roku 2014 dělá i s poštovným 120 Kč.
Další ukázky z Puchejřů najdeš ZDE.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
3152195
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Mamut Praha
Ahoj Kamarádi,
už se moc těším až si ho vyzvednu ze schránky,je vždy supr a číst si ho je pro mě vždy potěšení - jen tak dál a děkuji všem jeho tvůrcům,za to,že prostě je - Ahoj a zalamuji palec Mamut Praha;-);-);-)