Hlasování pod fotografiemi ZIMNÍHO kola fotosoutěže TM a vyhlášení JARNÍHO kola

Tak a máme tu březen, ze kterého se vyklubal lehce mrazivý začátek jara. Přestože jsme si sněhu užili v této zimě pramálo, nezapomněli jste nám poslat vaše zimně-vandrovní fotky, za což děkujeme! K těm ale za chvíli, pojďme nejdřív vyhlásit vítěze PODZIMNÍHO kola, o kterých rozhodly vaše hlasy.

1. místo: Země Roverů se probouzí
Foto: Náčelník

2. místo: Trampům nastal podzim
Foto: Kudrnáč

3. místo: Naštěstí jen hra
Foto: Petr Záhořík - Zagor

Cenu Trampského magazínu.cz uděluje redakce fotce “V místech, kam se nesmělo”, autorem fotky je Kameňák.

Blahopřejeme vítězům, placky zašleme co nejdříve. Zároveň děkujeme všem kamarádům a kamarádkám, kteří nám do podzimního kola poslali střípky svých trampských zážitků. Doufáme, že se s vašimi fotkami budeme setkávat i nadále.

!!! -------------------------- !!!

Změna hlasování v ZIMNÍM kole fotosoutěže

DŮLEŽITÉ! Od tohoto kola jsme se rozhodli pro jiný mechanismus hlasování a určování vítězů. Posledních pár kol fotosoutěže se častěji setkáváme s ovlivňováním počtů hlasů u té či oné fotky. Některé fotky zaznamenaly skokový nárůst hlasů, u jiných narůstaly hlasy pomaleji… a jelikož nás už nebaví hrát si na zlé policisty, shodli jsme se v redakci TM že :

1) Pořadí vítězů, tj. první, druhé a třetí místo, bude nově určovat redakce TM dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, nezávisle na počtu hlasů udělenými čtenáři TM. Autory těchto tří fotek odměníme plackami.

2) Čtenáři TM budou hlasovat pro Diváckou cenu – získá ji fotka s největším počtem udělených hlasů. Autor bude odměněn plackou. Je možné, že stejná fotka získá místo “na bedně” i přízeň čtenářů. V tomto případě autor získá placky dvě.

---------------------------

Způsob hlasování pro fotku zůstává stejný, tj.:

U každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Facebook, hromadné emaily, trampská fora apod.), bude fotka ze soutěže o Diváckou cenu vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků.

Děkujeme vám, čtenářům, že posíláte fotky i hlasujete. Doufáme, že změna v určování vítězů bude pro fotografy změnou pozitivní.

Pojďme si tedy představit zimní fotky od osmnácti kamarádů. Hlasovat pro vaši oblíbenou fotku můžete do 15. června 2020. Fotky jsou vystaveny pod tímto článkem.

-------------------------------

S hlasováním u zimního kola zároveň vyhlašujeme JARNÍ kolo fotosoutěže TM

Pokud se chceš pochlubit jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních jarních vandrů nebo jiných trampských akcí, pošli nám ji nejpozději do 15. června 2020 na emailovou adresu fotosoutezTM@seznam.cz. Všechny zaslané fotografie budou následně vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování.

Svou „jarní“ fotografii nám pošli v minimální velikosti 500 Kb. Připiš k ní, prosím, také své jméno (čili jméno autora) a název fotky.

Přejeme ti příjemné pokochání se a hlasování u zimních fotek níže, a zároveň se těšíme na tvůj příspěvek do jarního kola fotosoutěže.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
47161213
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Akicita
Pěknejch je víc. Takže je to těžký.