Hlasování pod fotografiemi ZIMNÍHO kola fotosoutěže TM a vyhlášení JARNÍHO kola

Tři měsíce uběhly jako voda a máme tu opět vyhodnocení dalšího kola fotosoutěže Trampského magazínu- tentokrát kola PODZIMNÍHO. Sešlo se spousta fotek, vesměs krásně, podzimně, barevných. Víme už, že v lesích na nás může čekat mnoho nebezpečí i krásy. Děkujeme tedy za Vaší zpravodajskou činnost. Je pro nás radost listovat v zaslaných fotkách.
Vy, čtenáři Trampského magazínu.cz, jste vybrali následné vítězné fotky:

1. místo: Tulácké ráno
Foto: Tony

2. místo: Podzimní ráno v Lužkách
Foto: Komár

2. místo: Oslavka
Foto: Jirka Pešek

Cenu Trampského magazínu.cz uděluje redakce fotce “Vysoko a vzdušne”, autorem fotky je Šmidla.

Blahopřejeme vítězům, placky zašleme co nejdříve. Zároveň děkujeme všem kamarádům a kamarádkám, kteří nám do podzimního kola poslali střípky svých trampských zážitků. Doufáme, že se s jejich fotkami budeme setkávat i nadále.

Odtajnili jsme jména autorů všech podzimních fotek – jsou k nahlédnutí na stránce s hlasováním v podzimním kole fotosoutěže TM.

Hlasování v ZIMNÍM kole fotosoutěže

V zimním kole fotosoutěže TM se nám sešlo zase spoustu krásných fotek. Pokochat se a hlasovat pro svého favorita můžete do 15. června 2017. Fotky jsou vystaveny pod tímto článkem.

Způsob hlasování: u každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Facebook, hromadné emaily, trampská fora apod.), bude fotka ze soutěže vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení.

S hlasováním u zimního kola zároveň vyhlašujeme JARNÍ kolo fotosoutěže TM

Pokud se chceš pochlubit jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních jarních vandrů nebo jiných trampských akcí, pošli nám ji nejpozději do 15. června 2017 na emailovou adresu fotosoutezTM@seznam.cz. Všechny zaslané fotografie budou následně vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování.

Tři fotografie, které získají nejvíce hlasů od čtenářů TM, budou oceněny tematickými plackami. Placky budou autorům doručeny poštou. Čtvrtou fotografii vybere naše redakce, tato fotografie získá cenu Trampského magazínu a bude otištěna v Puchejři, případně v Trampském kalendáři.
Svou „jarní“ fotografii nám pošli v minimální velikosti 500 Kb. Připiš k ní, prosím, také své jméno (čili jméno autora) a název fotky.

Přejeme ti příjemné pokochání se a hlasování u zimních fotek níže, a zároveň se těšíme na tvůj příspěvek do jarního kola fotosoutěže.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
21618193
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.