Hlasování pod fotografiemi ZIMNÍHO kola fotosoutěže TM a vyhlášení JARNÍHO kola

Děkujeme všem fotografům, kteří zaslali své fotografické příspěvky do zimního kola fotosoutěže. Jsme rádi, že vzpomínky z vašich vandrů a trampských akcí nezůstaly jen na paměťové kartě fotoaparátu, ale můžeme se nad nimi zde společně pokochat.
Fotografie ze zimního kola fotosoutěže jsou vystaveny pod tímto článkem. Rozhodli jsme se fotografie zveřejnit anonymně, proto je pod fotografií uveden jen její název, jméno autora se odtajní po ukončení hlasování.

Milý čtenáři Trampského magazínu, zaujala tě některá z fotek svou originalitou, atmosférou, vtipem, či jinou vlastností? Máš nyní možnost hlasovat pro jednu (!) z nich. Hlasování bude otevřeno do 15. června 2016.

Způsob hlasování: u každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.
Pořadí fotografií bylo určeno losováním, aby bylo spravedlivé.

S hlasováním u zimního kola zároveň vyhlašujeme JARNÍ kolo fotosoutěže TM.

Pokud se chceš pochlubit jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních jarních vandrů nebo jiných trampských akcí, pošli nám ji nejpozději do 15. června 2016 na emailovou adresu fotosoutezTM@seznam.cz. Všechny zaslané fotografie budou následně vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování.

Tři fotografie, které získají nejvíce hlasů od čtenářů TM budou oceněny plackami. Placky budou autorům doručeny poštou. Čtvrtou fotografii vybere naše redakce, tato fotografie získá cenu Trampského magazínu a bude otištěna v nejbližším vydání Puchejře.

Svou „jarní“ fotografii nám pošli v minimální velikosti 300 Kb. Připiš k ní, prosím, také své jméno (čili jméno autora) a název fotky.

Přejeme ti příjemné pokoukání a hlasování u zimních fotek níže, a zároveň se těšíme na tvůj příspěvek do jarního kola fotosoutěže.

Lucka a Mejla

Hlasování bylo ukončeno, děkujeme 306 kamarádkám a kamarádům za jejich hlas!

K popiskům u fotografií byly přidány jména autorů a autorek. Stačí kliknou na jakoukoliv fotku a otevře se.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
91391314
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.