Hlasování pod fotografiemi PODZIMNÍHO kola fotosoutěže TM a vyhlášení ZIMNÍHO kola

Kamarádi, další Velké finále je u konce! Jsme rádi, že jste se zapojili se svými hlasy. Ze čtrnácti oceněných fotek uplynulé fotografické sezony získala nejvíce hlasů fotka „Tulácký ráno na Sázavě" vypadá trochu mrazivě, autorem je kamarád Dakar.

Vítězná fotka Velkého finále 2019/2020 –„Tulácký ráno na Sázavě“ vypadá trochu mrazivě, autor Dakar

Dakarovi za redakci blahopřejeme a ocenění, v podobě placky a publikace z nakladatelství Avalon dle vlastního výběru, zašleme poštou.

----------------

Zároveň také zahajujeme hlasování pod fotografiemi podzimního kola 2020, které bylo o měsíc odloženo pro hlasování ve Velkém finále. Můžete vybírat z 29 podzimních fotek, všem fotografům děkujeme za zaslané fotky!

Fotografie jsou vystaveny pod tímto článkem. Čtenáři TM mají možnost hlasovat pro svého favorita do 15. března 2020.

Způsob hlasování: u každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Internet, v hromadných emailech i osobní lobby), bude fotka ze soutěže vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení.

S hlasováním u podzimního kola zároveň vyhlašujeme ZIMNÍ kolo fotosoutěže TM

Pokud se chceš pochlubit jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních zimních vandrů nebo jiných trampských akcí, pošli nám ji nejpozději do 15. března 2021 na emailovou adresu fotosoutezTM@seznam.cz. Všechny zaslané fotografie budou následně vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování.

Pořadí vítězů, tj. první, druhé a třetí místo, určí porota sestávající z redakce TM dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, nezávisle na počtu hlasů udělenými čtenáři TM. Autory těchto tří fotek odměníme tematickými plackami.
Čtenáři TM budou hlasovat pro Diváckou cenu – získá ji fotka s největším počtem udělených hlasů. Autor bude odměněn plackou. Je možné, že stejná fotka získá místo “na bedně” i přízeň čtenářů. V tomto případě autor získá placky dvě.
Placky budou autorům doručeny poštou.

Svou „zimní“ fotografii nám pošli na výše uvedený email v minimální velikosti 500 Kb. Připiš k ní, prosím, také své jméno (čili jméno autora) a název fotky.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
3136121
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Fery
Všechny fotky super, nemůžu si vybrat, takže radši nehlasuji...
Pelda
Nádherný fotky, těžká volba.