Hlasování pod fotografiemi PODZIMNÍHO kola fotosoutěže TM a vyhlášení ZIMNÍHO kola

Kamarádi, třetí Velké finále fotosoutěže TM je za námi! Jsme rádi, že jste se zapojili se svými hlasy. Z dvanácti oceněných fotek uplynulé fotografické sezony získala nejvíce hlasů fotka S nejlepší parťačkou, autorem je kamarád Miky.

Vítězná fotka 3. Velkého finále – S nejlepší parťačkou, autor Miky

Mikymu za redakci blahopřejeme a ocenění, v podobě placky a publikace z trampského nakladatelství Avalon dle vlastního výběru, zašleme poštou.
Zároveň také zahajujeme hlasování pod fotografiemi podzimního kola 2019, které bylo o měsíc odloženo pro hlasování ve Velkém finále. Sešel se nám relativně vysoký počet fotek, který překročil třicítku. Potěšilo nás to, všem fotografům děkujeme za vaši přízeň!

Fotografie jsou vystaveny pod tímto článkem. Čtenáři TM mají možnost hlasovat pro svého favorita do 15. března 2020. Myslíme, že je z čeho vybírat.

Způsob hlasování: u každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Internet, v hromadných emailech i osobní lobby), bude fotka ze soutěže vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení.

----------------------------------

S hlasováním u podzimního kola zároveň vyhlašujeme ZIMNÍ kolo fotosoutěže TM

Pokud se chceš pochlubit jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních zimních vandrů nebo jiných trampských akcí, pošli nám ji nejpozději do 15. března 2020 na emailovou adresu fotosoutezTM@seznam.cz. Všechny zaslané fotografie budou následně vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování.

Tři fotografie, které získají nejvíce hlasů od čtenářů TM budou oceněny tematickými plackami. Placky budou autorům doručeny poštou. Čtvrtou fotografii vybere naše redakce, tato fotografie získá cenu Trampského magazínu a bude otištěna v Puchejři, případně v Trampském kalendáři.
Svou „zimní“ fotografii nám pošli v minimální velikosti 500 Kb. Připiš k ní, prosím, také své jméno (čili jméno autora) a název fotky.

Přejeme ti příjemné pokoukání a hlasování u podzimních fotek níže, a zároveň se těšíme na tvůj příspěvek do zimního kola fotosoutěže.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
5181711
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
bracha
jsem rad , ze jste me pochopili
ja si kdykoli rad pokecam....
b.
Saša
Brácho, vůbec ne, nemyslel jsem to tak.
Dobře, že jsi se ozval. Fotky si prohlédla spousta lidí. Možná že polovina(třeba i víc) z nich si myslela to samé, co Ty, ale nenapsali nic. Za mě dobrý počin - aspoň se takto dalo do placu, o čem jsou pravidla soutěže. :-)
Redakce TM - Lucka
Kamarádi. :) To se nám tu rozhořela pořádná diskuze. Jak zmiňuje Brácha, smyslem soutěže není pro svou fotku sehnat co nejvíce hlasů (jak tomu často bývá u rozličných hlasování na Internetu.) V pravidlech výše uvádíme doslova:

"Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Internet, v hromadných emailech i osobní lobby), bude fotka ze soutěže vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení."

Jaryne, z pohledu redakce se tvůj příspěvek na Facebooku dá označit jako shánění hlasů přes Internet. Je vcelku pravděpodobné i pochopitelné, že takto oslovení internetoví kamarádi budou hlasovat pro tvou fotku, aby tě podpořili. Propagace fotosoutěže TM je fajn, klidně odkaz na soutěž sdílej, jen prosím bez zmínky, která je tvá fotka. ;-) Z tohoto důvodu nejsou u fotek uváděni autoři.

Nesnažíme se nikomu soutěž znechutit, držíme se námi již delší dobu nastavených pravidel. Je to nutné, aby se soutěž nezvrtla v závod o to, kdo obešle víc kamarádů, kteří mu ze solidarity zahlasují pro jeho fotku.

To by nás mrzelo, zaprvé by takový průběh hlasování mohl odradit ostatní soutěžící, zadruhé bychom neměli takovou radost z darování vlastnoručně vyráběných cen pro vítěze, který si hlasy takto "posichroval."

Toť náš komentář ke vzniklé situaci. Doufáme, že jsme nikoho neodradili od posílání fotek, z každé došlé fotky máme OPRAVDU radost. Krásný den všem.
bracha
saso, ty si myslis, ze jsem jarynovi chtel soutez "znechutit"??
neeeee
ja jsem se jen odvazil podat otazku....
ja ocekaval spis odpovedi jako, pekny barvy, peknej kostelik, spousty vzpominek....nic takoveho se nestalo.
ze ho nekdo vyloucil neni mou zasluhou.jaryn se po vylouceni vyjadril. nevim jestli je to ve smyslu "souteze" touto cestou ziskat hlasy.
vim ze v dnesni dobe(internet)se da sehnat spousty hlasu, ale ja si myslim, ze na to tady neni misto.nechci to dal rozebirat a uz dam pokoj:-D
b.
Saša
Jarine, akorát už chci jen napsat, ať se nenecháš znechutit a obesílej soutěž dál. :-)
Mrzí mě, že jsem tu diskutovanou fotku "Solitér" už nespatřil, neb jsem na fotosoutěž kouknul až teprve dnes. :-D
bracha
chtel bych jeste neco rict: mezi temi fotkami neni zadna ode mne.;-)
Alexander Urban
Jarine,
propagace neuškodí, to nejspíš opravdu ne.
Jen asi nebyla nejšťastnější ta formulace:

"Mám tam fotku. Najdete ji CTRL+F a napíšete Solitér.
Kdyby se vám líbila, tak díky za případný hlas."

To pak každého skoro automaticky svádí k tomu, že Ti ten hlas z vděčnosti přihodí, protože jsi jim dal tip na pěkné pokoukání a počtení. :cool:
bracha
:-D, byla to jenom otazka a nikdo se k ni nevyjadril....

jaryne k tve otazce na me ne nenapadlo, proto jsem odvazil se zeptat

je mozne ze by bylo jednodusssi si to usetrit a prestat sem psat, mozna.....
b.
Jaryn
"bracha Autorův emailsobota 25. leden, 2020
soliter.....
muze mi nekdo rici, co je na tomhle obrazku tak pekneho???zajimaveho?? trampska tematika??:-D
b."

@bracha:
A Tebe nenapadlo, že to je fotka z prima wandru?

Wandr: Český Les - Bělá n.Radb. - Hleďsebe (mysl) - Bystřice - vyhlídka u Kamence - Rybník - Závist - pramen Radbuzy - Pivoň - Mnichov - Poběžovice
Jaryn
Fotka Solitér je moje. Na své fb zdi jsem napsal toto:

Nikdy jsem takovou věc neudělal, takže poprvé...

Mám tam fotku. Najdete ji CTRL+F a napíšete Solitér.
Kdyby se vám líbila, tak díky za případný hlas.

https://www.trampsky-magazin.cz/blog/hlasovani-pod-fotografiemi-podzimniho-kola-fotosouteze-tm-a-vyhlaseni-zimniho-kola-884.html?fbclid=IwAR2xaqg6ng56KfpPgVic95syxBNGsgF_KESvoEjIiGbDq7e7zJ98piHQ8gw

Komu by tenhle spam vadil, tak to berte třeba tak, že díky němu můžete poznat Trampský magazín.

________

Nikoho jsem do ničeho nenutil. Pokud fotku někdo ze známých hodnotil hlasem, byla to jeho svobodná vůle a ještě jsem trampskému magazínu udělal propagaci. Svědomí mám čisté.
bracha
uz jsem si rikal, ze muj prispevek vubec nikoho nezajima:-D
b.
Redakce TM - Lucka
Fotka Solitér byla redakcí vyřazena ze soutěže. Byl u ní zaznamenán skokový nárůst 20 hlasů za jediný den, což se absolutně vymyká průměrnému příbytku hlasů u ostatních fotek. Kamarádi, znovu opakujeme, že tohle není soutěž o shánění hlasů! Z důvodu takovýchto občasných hlasovacích "prohřešků" jsme nuceni si vést podrobný záznam o průběhu hlasování. Děkujeme za pochopení.
bracha
soliter.....
muze mi nekdo rici, co je na tomhle obrazku tak pekneho???zajimaveho?? trampska tematika??:-D
b.