Hlasování pod fotografiemi PODZIMNÍHO kola fotosoutěže TM a vyhlášení ZIMNÍHO kola

Kamarádi, druhé Velké finále fotosoutěže TM je za námi! Jsme rádi, že jste se zapojili se svými hlasy. Z dvanácti oceněných fotek uplynulé fotografické sezony jste jako nejlepší vybrali fotku V zajetí plamenů, autorkou je kamarádka Jirkaa Knapová.

Vítězná fotka 2. Velkého finále – V zajetí plamenů, autorka Jirkaa Knapová

Autorce za redakci gratulujeme a ocenění, v podobě placky a publikace z trampského nakladatelství Avalon dle vlastního výběru, zašleme poštou.
Zároveň také zahajujeme hlasování pod fotografiemi podzimního kola 2018, které bylo o měsíc odloženo pro hlasování ve Velkém finále. Opět se zúčastnili kamarádi a kamarádky, kteří nelení a do kapsy si na cestách přibalí i foťák a poctivě dokumentují, že tramping žije a žít bude.

Fotografie jsou vystaveny pod tímto článkem. Čtenáři TM mají možnost hlasovat pro svého favorita do 15. března 2019.

Způsob hlasování: u každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Internet, v hromadných emailech i osobní lobby ), bude fotka ze soutěže vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení.

------------------------------

S hlasováním u podzimního kola zároveň vyhlašujeme ZIMNÍ kolo fotosoutěže TM.

Pokud se chceš pochlubit jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních zimních vandrů nebo jiných trampských akcí, pošli nám ji nejpozději do 15. března 2019 na emailovou adresu fotosoutezTM@seznam.cz. Všechny zaslané fotografie budou následně vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování.

Tři fotografie, které získají nejvíce hlasů od čtenářů TM budou oceněny tematickými plackami. Placky budou autorům doručeny poštou. Čtvrtou fotografii vybere naše redakce, tato fotografie získá cenu Trampského magazínu a bude otištěna v Puchejři, případně v Trampském kalendáři.
Svou „zimní“ fotografii nám pošli v minimální velikosti 500 Kb. Připiš k ní, prosím, také své jméno (čili jméno autora) a název fotky.

Přejeme ti příjemné pokoukání a hlasování u podzimních fotek níže, a zároveň se těšíme na tvůj příspěvek do zimního kola fotosoutěže.