Hlasování pod fotografiemi PODZIMNÍHO kola fotosoutěže TM a vyhlášení ZIMNÍHO kola

Tři měsíce uběhly jako voda a máme tu opět vyhodnocení dalšího kola fotosoutěže Trampského magazínu- tentokrát kola LETNÍHO. V letním kole jsme se, mimo jiné, dověděli, že psík Fofolák jezdí na vandry, že i vlakové zastávky mají trampovi co říct a lesy jsou plné svůdných víl. Děkujeme za nové poznatky! Je pro nás radost listovat v zaslaných fotkách.
Vy, čtenáři Trampského magazínu.cz, jste vybrali následné vítězné fotky:

1. místo: Kašli na fofolu, pojď na vandr
Foto: Veronika Holá- Liška

2. místo: Pohoda
Foto: Helena Bukáčková

3. místo: …víla od tří jilmů…
Foto: Chrys

Cenu Trampského magazínu.cz uděluje redakce fotce “To je od a-moll, ne?”, autorem fotky je Bobr.

Blahopřejeme vítězům, placky zašleme co nejdříve. Zároveň děkujeme všem kamarádům a kamarádkám, kteří nám do letního kola poslali střípky svých trampských zážitků. Doufáme, že se s jejich fotkami budeme setkávat i nadále.

Odtajnili jsme jména autorů všech letních fotek – jsou k nahlédnutí na stránce s hlasováním v letním kole fotosoutěže TM.

Hlasování v PODZIMNÍM kole fotosoutěže

V podzimním kole fotosoutěže TM se nám sešlo 31 fotek. Pokochat se a hlasovat pro svého favorita můžete do 15. března 2017. Fotky jsou vystaveny pod tímto článkem.

Způsob hlasování:u každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Facebook, hromadné emaily, trampská fora apod.), bude fotka ze soutěže vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení.

S hlasováním u podzimního kola zároveň vyhlašujeme ZIMNÍ kolo fotosoutěže TM.

Pokud se chceš pochlubit jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních zimních vandrů nebo jiných trampských akcí, pošli nám ji nejpozději do 15. března 2017 na emailovou adresu fotosoutezTM@seznam.cz. Všechny zaslané fotografie budou následně vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování.

Tři fotografie, které získají nejvíce hlasů od čtenářů TM budou oceněny tematickými plackami. Placky budou autorům doručeny poštou. Čtvrtou fotografii vybere naše redakce, tato fotografie získá cenu Trampského magazínu a bude otištěna v Puchejři, případně v Trampském kalendáři.
Svou „zimní“ fotografii nám pošli v minimální velikosti 500 Kb. Připiš k ní, prosím, také své jméno (čili jméno autora) a název fotky.

Přejeme ti příjemné pokochání se a hlasování u podzimních fotek níže, a zároveň se těšíme na tvůj příspěvek do zimního kola fotosoutěže.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
13614612
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Roman Počta
Ačkoliv moje fotografie nemá zdaleka tolik hlasů, kolik by si zasloužila
František Marcín - Frenki
Ahoj :-)
Je ukrutně těžké rozhodnout se jen pro jednu :-) :-) :-)