Hlasování pod fotografiemi PODZIMNÍHO kola fotosoutěže TM a vyhlášení ZIMNÍHO kola

Kamarádi, další Velké finále je u konce! Jsme rádi, že jste se zapojili se svými hlasy a určili absolutního vítěze... Ze třinácti oceněných fotek uplynulé fotografické sezony získala nejvíce hlasů fotka „Cesta na Island,“ jejímž autorem je kamarád Džarda z T.O. Černý Lišky.

Vítězná fotka Velkého finále 2021/2022 –„Cesta na Island“ autor Džarda, T.O. Černý Lišky.

Cesta na Island

Džardovi za redakci blahopřejeme a věnujeme ocenění v podobě placky a knižní publikace z nakladatelství Avalon.
Zároveň také zahajujeme hlasování pod fotografiemi podzimního kola 2022, které bylo o měsíc odloženo pro hlasování ve Velkém finále. Všem fotografům děkujeme, že jste si na nás udělali čas!

Fotografie jsou vystaveny pod tímto článkem. Čtenáři TM mají možnost hlasovat pro svého favorita do 15. března 2023.

Způsob hlasování: u každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Internet, v hromadných emailech i osobní lobby), bude fotka ze soutěže vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení.

--------------------------------------

S hlasováním u podzimního kola zároveň vyhlašujeme ZIMNÍ kolo fotosoutěže TM

Pokud se chceš pochlubit jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních zimních vandrů nebo jiných trampských akcí, pošli nám ji nejpozději do 15. března 2023 na emailovou adresu fotosoutezTM@seznam.cz. Všechny zaslané fotografie budou následně vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování.

Pořadí vítězů, tj. první, druhé a třetí místo, určí porota sestávající z redakce TM dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, nezávisle na počtu hlasů udělenými čtenáři TM.
Čtenáři TM budou hlasovat pro Diváckou cenu – získá ji fotka s největším počtem udělených hlasů. Autoři všech oceněných fotek budou odměněni tematickými plackami.

Svou „zimní“ fotografii nám pošli na výše uvedený email v minimální velikosti 500 Kb. Připiš k ní, prosím, také své jméno (čili jméno autora) a název fotky.

Přejeme ti příjemné pokoukání a hlasování u podzimních fotek níže, a zároveň se těšíme na tvůj příspěvek do zimního kola fotosoutěže.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
102291815
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.