Hlasování pod fotografiemi LETNÍHO kola fotosoutěže TM a vyhlášení PODZIMNÍHO kola

Divácké hlasování v jarním kole bylo tentokrát velmi těsné! O tři hlasy zvítězila fotka “Jarní hotel s milionem hvězd” od kamaráda Náčelníka. Porota Trampského magazínu pak ocenila další tři fotky. Placky v jarním kole 2020 tedy poputují ke čtyřem fotografům, které představujeme níže.

Cena diváků TM : Jarní hotel s milionem hvězd
Foto: Náčelník

Jarní hotel s milionem hvězd

Ocenění poroty:

1. místo: Král Šumavy
Foto: Bulis

Král Šumavy

2. místo: Na hřebenu Hřebence
Foto: Tomáš Macek - Netopýr

Na hřebenu Hřebence

3. místo: Po kolejích k obzoru
Foto: Pavel Poch - Padre

Po kolejích k obzoru

Blahopřejeme vítězům, placky zašleme co nejdříve. Zároveň děkujeme všem kamarádům a kamarádkám, kteří nám do jarního kola poslali střípky svých trampských zážitků. Doufáme, že se s jejich fotkami budeme setkávat i nadále.

--------------------------------------------

Hlasování v LETNÍM kole fotosoutěže

Léto - čas vychlazeného piva, slunce a líných vandrů – je doba nenucená a pohodová. Letní soutěžní fotky ti snad tuto pohodu připomenou. Pokochat se a hlasovat pro svého favorita můžeš do 15. prosince 2020. Fotky jsou vystaveny pod tímto článkem.

Způsob hlasování: u každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Facebook, hromadné emaily, trampská fora apod.), bude fotka ze soutěže vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení.

----------------------------

S hlasováním u letního kola zároveň vyhlašujeme PODZIMNÍ kolo fotosoutěže TM

Pokud se chceš pochlubit jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních podzimních vandrů nebo jiných trampských akcí, pošli nám ji nejpozději do 15. prosince 2020 na emailovou adresu fotosoutezTM@seznam.cz. Všechny zaslané fotografie budou následně vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování.

Pořadí vítězů, tj. první, druhé a třetí místo, určí porota sestávající z redakce TM dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, nezávisle na počtu hlasů udělenými čtenáři TM. Autory těchto tří fotek odměníme tematickými plackami.
Čtenáři TM budou hlasovat pro Diváckou cenu – získá ji fotka s největším počtem udělených hlasů. Autor bude odměněn plackou. Je možné, že stejná fotka získá místo “na bedně” i přízeň čtenářů. V tomto případě autor získá placky dvě.

Placky budou autorům doručeny poštou.

Svou „podzimní“ fotografii nám pošli na výše uvedený email v minimální velikosti 500 Kb. Připiš k ní, prosím, také své jméno (čili jméno autora) a název fotky.

Přejeme ti příjemné pokochání se a hlasování u letních fotek níže, a zároveň se těšíme na tvůj příspěvek do podzimního kola fotosoutěže.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
10149216
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Lucie Raková
Kamarádi, prosím, neděste se. :) Vaše podzimní fotky dorazily v pořádku, nahrajeme je sem v půlce ledna. To proto, že na konci každého roku ještě navíc hlasujeme o TOP fotku toho roku. Vybíráme z oceněných fotek od podzimního kola 2019 do letního kola 2020. Během příštího týdne nahrajeme článek, kde vše bude do detailu vysvětleno.
Lukáš
Ani já zde svoji fotku nevidím. :-(
Jan Vlasák
ahoj kamarádi, napsali jste mně, že do 15.12. můžu poslat fotku, ale já tu možnost nikde nevidím ... co vy na to?!
Frenk