Hlasování pod fotografiemi LETNÍHO kola fotosoutěže TM a vyhlášení PODZIMNÍHO kola

Listí na stromech pomalu žloutne a my tak můžeme vyhlásit nejoblíbenější fotky jarního kola. Děkujeme všem hlasujícím kamarádům, kteří určili následující vítěze jarní části fotosoutěže:

1. místo: Vandr ve Skleněných horách
Foto: Pavouckej

2. místo: Ráno v Broumovkách
Foto: Mike

3. místo: V Zaječí rokli
Foto: Jandula

Cena Trampského magazínu.cz : Skôr, než zahniezdia dravce
Foto: Šmidla

Vítězům blahopřejeme, ostatním soutěžícím take patří velké díky a umíí. Doufáme, že se s vašimi fotkami budeme setkávat i nadále.

----------------------------------

Hlasování v LETNÍM kole fotosoutěže

Děkujeme všem autorům a autorkám, kteří zdokumentovali své letní trampské akce a podělili se s námi o ně. Fotky jsou vystaveny pod tímto článkem. Čtenáři TM mají možnost hlasovat pro svého favorita do 15. prosince 2019.

Způsob hlasování: u každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.
Pořadí fotografií bylo určeno losováním, aby bylo spravedlivé.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy osobně nebo přes Internet (Facebook, hromadné emaily, trampská fora apod.), bude fotka ze soutěže vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení.

----------------------------------

S hlasováním u letního kola zároveň vyhlašujeme PODZIMNÍ kolo fotosoutěže TM.

Pokud se chceš pochlubit jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních podzimních vandrů nebo jiných trampských akcí, pošli nám ji nejpozději do 15. prosince 2019 na emailovou adresu fotosoutezTM@seznam.cz. Všechny zaslané fotografie budou následně vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování.

Tři fotografie, které získají nejvíce hlasů od čtenářů TM budou oceněny tematickými plackami. Placky budou autorům doručeny poštou. Čtvrtou fotografii vybere naše redakce, tato fotografie získá cenu Trampského magazínu a bude otištěna v Puchejři, případně v Trampském kalendáři.
Svou „podzimní“ fotografii nám pošli v minimální velikosti 500 Kb. Připiš k ní, prosím, také své jméno (čili jméno autora) a název fotky.

Přejeme ti příjemné pokoukání a hlasování u letních fotek níže, a zároveň se těšíme na tvůj příspěvek do podzimního kola fotosoutěže.

--------------------------------

Ahoj kamarádky a kamarádi
Jak jste si mohli všimnout, zmizela fotografie „Uplakané lesní ráno“. Po prudkém nárůstu hlasů byla prověřená a následně vyřazená z důvodu hromadného shánění hlasů přes internet. Upozorňujeme další soutěžící, stávající i budoucí, aby toto pravidlo brali na vědomí.
Fotosoutěž TM není žádnou velkosoutěží, rozhoduje tu každý hlas a nás udivuje, že někomu stojí za to podvádět. Vždyť z následného vítězství a placky na zdi přece nemůže mít radost…
Děkujeme za pochopení.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
181919917
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Atabe
Stejně mě fascinuje fotka, schovej ten pupek za kytaru. :-D:-D:-D
Atabe
Ta snídaně v lese, by se mohla spíš jmenovat "Modlitba za dobrou krmi"
Pavouckej
Pokud by někoho zajímalo, kde že to jsou ty Skleněné hory, kde byla pořízena jarní vítězná fotka, tak tady je odkaz na minivandropis z inkriminovaného vandru (jsou tam i linky na další fotky): http://www.pavouckej.wz.cz/019_04b_Velikoncni_Jizerky.htm