Hlasování pod fotografiemi Letní trampské fotosoutěže TM a vyhlášení podzimního kola...

S létem skončilo i letní kolo naší fotosoutěže a my děkujeme všem kamarádkám a kamarádům, kteří si udělali čas a poslali fotografii ze svých letních toulek.
Je to moc hezký výběr fotografií - opravdu, ještě jednou díky!
Fotografie jsou vystaveny v galerii pod tímto článkem a prosíme čtenáře Trampského magazínu, aby věnovali svůj hlas jedné z nich a přiložili tím svoje polínko do ohně, protože naším přáním je, aby na TM vznikla fotogalerie, která by se časem stala i jakýmsi fotocancákem toho všeho, co se za uplynulá roční (letní, podzimní, zimní, jarní) období mezi trampy dělo.
Hlasování bude možné až do 15. prosince a vítězné fotografie a ceny pro vítěze, budou zveřejněny na TM hned pár dní poté.
Zároveň rádi vyhlašujeme podzimní kolo fotosoutěže…

Ilustrace: Tom Zvědělík

PODZIMNÍ fotosoutěž Trampského magazínu

Pokud se chceš PODZIMNÍHO kola soutěže TM zúčastnit a samozřejmě se i pochlubit s jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních podzimních vandrů či potlachů nebo z nějaké jiné trampské akce, pošli nám ji nejpozději do 15. prosince 2014.
Všechny poslané fotografie budou hned začátkem ledna vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování a zároveň i s vyhlášením zimního kola fotosoutěže...

Pošli jen jednu fotografii
Oceněny budou tři fotografie, které získají nejvíc hlasů od čtenářů TM.
Čtvrtou fotografii vybere naše redakce a ta získá cenu Trampského magazínu.
Vítězné fotky budou zveřejněny.

Fotografii prosím pošli v minimální velikosti 300Kb (ideální velikost je 800 pixelů na delší stranu fotky, ale to není podmínkou).
Výhodou bude, když svoji fotografii nějak nazveš.
Náš mail: trampsky-magazin@centrum.cz

Hlasování bylo ukončeno 15. prosince 2014. Vítězné fotografie jsou v náhledu galerie označeny textem s pořadím v umístění. Děkujeme celkem 602 čtenářům TM za jejich hlas.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
71216814
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Saša, s.t.s.Usada
Škoda že závěr fotosoutěže vyzněl trošku divně. Nerozumím tomu, o co šlo lidem, kteří si zorganizovali přísun hlasů přes své známé. Po jistou dobu jsem vývoj hlasování poměrně pravidelně sledoval a nestačil jsem se divit, jaký výkonostní skok udělaly zničehonic fotky, které nakonec obsadily druhé a třetí místo. Ještě že aspoň první místo zůstalo na svém místě. Ta fotka je tam zaslouženě. \"Dvojka\" je dobrá snad tak leda jako fór na péefko a trojka - raději bez komentáře.
Apeluju na poctivost soutěžících. Vždyť jde snad v první řadě o to, ukázat ostatním, co jsem na vandru hezkého viděl. Přece se nebudem uchylovat k manýrům, jako někde, kde se soutěží o mikrovlnku nebo fritovací hrnec..:-(
Gepardice
Tony,díky za tvoji odpověd tady na TM i v soukromém emailu.Tvůj počin schvaluji, jen se obávám, že to stejně nebude moc platné. Spoléháš na poctivost soutěžících? Jak to chceš ohlídat?
Pavouckýmu děkuji za podporu- pečbuřti si musí pomáhat, že?
Tony
Ještě chci dodat, že v nových propozicích bude, že když někdo bude shánět hlasy pod svojí fotku pomocí hromadného mailu, přes Facebook, na trampských diskuzích apod - jeho / její fotka bude vyřazena ze soutěže... Je mi líto, že to musím do propozic přidávat, ale prostě to asi je nutné..
Tony
Hlasovat jde ještě pořád, ale počet hlasů k 15. prosinci byl zapsán a uložen:). V pondělí 5. ledna budou výsledky oznámeny v novém článku i s vyhlášením dalšího kola.
Pavouckej
V tom zklamání s Gepardicí musím souhlasit. Ohýnek před garáží mě taky dvakrát neoslovil a moc trempský mi nepřišel. Nic na té fotce ani nevyvyšuje její kvalitu, takže je opravdu s podivem, že má tolik hlasů. Na druhou stranu, ale fotka s tulákem na kolejích, která zřejmě vyhrála, je naopak skvělá ve všech směrech (kompozice, nápad, nálada.). Tak nevím, co si o tom myslet...
Jay
Šlo mi hlasovat i dneska 23.12. po uzavření hlasování :-)
Gepardice
oprava - jedná se o fotku Vzývači ohně, která s počtem 46 hlasů je dle mého propočtu na 3.místě.
Gepardice
Tak jsem se podívala na výsledky hlasování fotosoutěže /nevyhlášené,jen podle počtu hlasů/ a musím konstatovat, že jsem dosti zklamaná...jestliže na druhém místě je fotka s ohýnkem před garáží, co si o tom mám myslet? Děkuji nechci, ale vzalo mi to chuť se do zdejších fotosoutěží zapojit - je to tu jak na rajčeti, kde taky vyhrává fotka toho, kdo si od kamarádů sehnal nejvíce "kliků"...národe trempský, kam jsme se to dostali!!!To je ta TOP trempská fotka? No nic, všem opravdovým trempům i jiným toulavcům přeji do roku 2015 hodně prošlapaných bot, modrou oblohu a suchou stezku Jana - Gepardice
Vendy
asi jsem pako a neumím hlasovat.... taky mi to nějak nešlo...
Josef Hložek
Ono v podstatě o nic nejde. Já mám jenom pár kamarádů a ty taky čtou tenhle časopis, tak to byla jenom taková debata mezi námi. Stalo se asi ve třech případech, že někdo při prohlížení nějak špatně klepnul a ono to hodilo hlas, aniž by chtěl. To je asi všechno. Jinak je to v pohodě.
O žádný ovlivňování, nebo něco podobného tady nešlo a ani by se to sem nehodilo.

Tak zatím ahoj a dík za odpověď . . Pepa

Josef Hložek
Ahoj přátelé . .
K té technice hlasování bych měl výhrady. Je to trochu složitější a kdo si podrobně nepřečte návod, tak se mu to nepovede a nebo omylem klepne hlas někomu jinému a nedá se to vrátit. Psalo mi už kvůli tomu několik lidí, že omylem hlasovali pro fotku, kterou nechtěli. . . Pepa
Tony Avalon
Ahoj Pepo. No, nám to nepřijde složité - zvědavý tramp / zvědavá trampka si prohlédne soutěžní fotky, zapamatuje si tu, která se mu / jí líbí nejvíc a pak odklikne svůj hlas této fotografii v celkovém náhledu, kde vidí všechny - vše je naprosto zřetelné. Samozřejmě by to šlo a už to tady jednou takhle bylo - že u každé fotky se dá hlasovat rovnou při prohlížení (že jsou rovnou v článku) - ale když jsme si těch 41 fotek takto cvičně upravili - teprve potom to bylo opravdu nepřehledné. Jinak nechápu, proč těch několik lidí (jak píšeš), co omylem hlasovalo pro jinou fotku nenapsalo nám. To bych chápal pouze v případě, že by těch několik lidí už dopředu vědělo, pro jakou fotku mají hlasovat a jen se jim to nepovedlo. Tak doufám, že to tak nebylo.