Hlasování pod fotografiemi JARNÍHO kola fotosoutěže TM a vyhlášení LETNÍHO kola

Další tři měsíce jsou za námi a opět známe vítěze zimního kola fotosoutěže Trampského magazínu. Zima to byla vydatná a tak bylo z čeho vybírat!

1. místo: Ladovská zima na Karanténě (to je kemp) T.O. Lockdown
Foto: Máčka

Ladovská zima na Karanténě (to je kemp), T.O. LOCKDOWN

2. místo: Mlčenlivý zástup kamarádů
Foto: Kudrnáč, T.O. Bílá Hvězda

Mlčenlivý zástup kamarádů

3. místo: Zima v Zadní zemi
Foto: Náčelník

Zima v Zadní zemi

Cena Diváků TM: Kořeny
Foto: Pavel Rychtařík

Kořeny

Blahopřejeme vítězům, placky zašleme co nejdříve. Zároveň děkujeme všem kamarádům a kamarádkám, kteří nám do zimního kola poslali střípky svých trampských zážitků. Doufáme, že se s vašimi fotkami budeme setkávat i nadále.

Hlasování v JARNÍM kole fotosoutěže

V jarním kole se můžete pokochat a hlasovat pro svého favorita do 15. září 2021. Fotky jsou vystaveny pod tímto článkem.

Způsob hlasování
U každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Facebook, hromadné emaily, trampská fora apod.), bude fotka ze soutěže o Diváckou cenu vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení.

--------------------------

S hlasováním u jarního kola zároveň vyhlašujeme LETNÍ kolo fotosoutěže TM

Pokud se chceš pochlubit jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních letních jarních vandrů nebo jiných trampských akcí, pošli nám ji nejpozději do 15. září 2021 na emailovou adresu fotosoutezTM@seznam.cz. Všechny zaslané fotografie budou následně vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování.

Svou „letní“ fotografii nám pošli v minimální velikosti 500 Kb. Připiš k ní, prosím, také své jméno (čili jméno autora) a název fotky.
Pořadí vítězů, tj. první, druhé a třetí místo, určí porota sestávající z redakce TM dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, nezávisle na počtu hlasů udělenými čtenáři TM. Autory těchto tří fotek odměníme tematickými plackami.
Čtenáři TM budou hlasovat pro Diváckou cenu – získá ji fotka s největším počtem udělených hlasů. Autor bude odměněn plackou. Je možné, že stejná fotka získá místo “na bedně” i přízeň čtenářů. V tomto případě autor získá placky dvě.

Placky budou autorům doručeny poštou.

----------------------------

Přejeme ti příjemné pokochání se a hlasování u jarních fotek níže, a zároveň se těšíme na tvůj příspěvek do letního kola fotosoutěže!

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
21141382
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Lucka a Mejla
Ahoj Roberte, děkujeme za pozdrav z míst tak dalekých i za hlas pro oblíbenou fotku. Ano, zimní fotky mají své kouzlo! Člověk si hned vzpomene na božskou chuť ranního horkého čaje, vypitého po mrazivé noci... je skvělé, že ty krásné vzpomínky zůstávají i po tolika letech.
Zdravíme všechny kamarády do Ameriky!

Robert Sandy
Kamaradi a kamaradky, zdravim ze Skalistych. Diky, ze jsem mohl na dalku hlasovat u fotek. Vybral jsem si tu s ´Niagarou.´ Dcera i ja mame vodopady moooc radi. Nejvyssi jsou v Yosemite v CA - 800 m.
Zimni fotky jsou spice. Pripomnelo mi to davny jarni cundr s T.O. Trilobit na Landstejn v Ceske Kanade. Na Velikonoce 1967 tam byl metr snehu a my meli jen dekace a pekne mrzli. Cely hrad jsme ale meli pro sebe a byla to nadhera.
Pokochejte se fotkami z nasich humen. Toulame se tu 31 let a diky suchemu klimatu spime i v zime pod sirakem.
Prave jsem na YT soupnul vlastni tulackou baladu: https://youtu.be/A6RkbRm__ug
Prima poslech. Z toulek J Floridou (150 km od Kuby!) https://youtu.be/eEpWqw67vog
Dobra satira na Wuchan vir hysterii (country-rock) https://youtu.be/F_3ZrtYNsug
Opatrujte se.
Zdravi stary tramp a tulak R. Sandy, byvala T.O. Trilobit (1966-1977)