Hlasování pod fotografiemi JARNÍHO kola fotosoutěže TM a vyhlášení LETNÍHO kola

Po třech měsících hlasování už je jasné kam poputuje placka pro divácky nejúspěšnější fotku zimního kola. Místa na “bedně” tentokrát vybírala pětičlenná porota z redakce Trampského magazínu. Tímto níže představujeme vítěze zimního kola 2020.

1. místo: Trampem do Nordjyllandu
Foto: Rychlonoha T.O. Mastný Vlasové

Trampem do Nordjyllandu

2. místo: “Tulácký ráno na Sázavě” vypadá trochu mrazivě
Foto: Dakar

Tulácký ráno na Sázavě,,vypadá trochu mrazivě

3. místo: Už jsme zapomněli, že sníh klouže
Foto: Pinďa T. O. Mastný Vlasové

Už jsme zapoměli, že sníh klouže

Cena čtenářů TM : “Tulácký ráno na Sázavě” vypadá trochu mrazivě
Foto: Dakar

Tulácký ráno na Sázavě,,vypadá trochu mrazivě

Blahopřejeme vítězům, placky zašleme co nejdříve. Zároveň děkujeme všem kamarádům a kamarádkám, kteří nám do zimního kola poslali střípky svých trampských zážitků. Doufáme, že se s jejich fotkami budeme setkávat i nadále.

-------------------------------

Hlasování v JARNÍM kole fotosoutěže

V jarním kole fotosoutěže TM se nám sešlo, dle našeho názoru, mnoho nadějných fotek. Pokochat se a hlasovat pro svého favorita můžeš do 15. září 2020. Fotky jsou vystaveny pod tímto článkem.

Způsob hlasování: u každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Facebook, hromadné emaily, trampská fora apod.), bude fotka ze soutěže vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení.

----------------------------

S hlasováním jarního kola zároveň vyhlašujeme LETNÍ kolo fotosoutěže TM

Pokud se chceš pochlubit jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních letních vandrů nebo jiných trampských akcí, pošli nám ji nejpozději do 15. září 2020 na emailovou adresu fotosoutezTM@seznam.cz. Všechny zaslané fotografie budou následně vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování.

Pořadí vítězů, tj. první, druhé a třetí místo, určí porota sestávající z redakce TM dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, nezávisle na počtu hlasů udělenými čtenáři TM. Autory těchto tří fotek odměníme tematickými plackami.
Čtenáři TM budou hlasovat pro Diváckou cenu – získá ji fotka s největším počtem udělených hlasů. Autor bude odměněn plackou. Je možné, že stejná fotka získá místo “na bedně” i přízeň čtenářů. V tomto případě autor získá placky dvě.

Placky budou autorům doručeny poštou.

Svou „letní“ fotografii nám pošli na výše uvedený email v minimální velikosti 500 Kb. Připiš k ní, prosím, také své jméno (čili jméno autora) a název fotky.

Přejeme ti příjemné pokochání se a hlasování u jarních fotek níže, a zároveň se těšíme na tvůj příspěvek do letního kola fotosoutěže.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
191919192
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.