Hlasování pod fotografiemi JARNÍHO kola fotosoutěže TM a vyhlášení LETNÍHO kola

Další tři měsíce jsou za námi a opět známe vítěze dalšího, tentokráte zimního, kola fotosoutěže Trampského magazínu. Zima to byla vydatná a tak bylo z čeho vybírat. Závěje na kempu, mrazivá atmosféra a spousta jiných symbolů zimy. Děkujeme za zaslané fotky a těšíme se na další v dalších kolech.

Vy, čtenáři Trampského magazínu.cz, jste vybrali následné vítězné fotky:

1. místo: Cesta zimním Kokořínskem
Foto: Šamánek

2. místo: Z Červenohorského sedla na Šerák
Foto: George Švejda

3. místo: Gentlemani
Foto: Gepardice

Cenu Trampského magazínu.cz uděluje redakce fotce “Návšteva na kempe”, autorkou fotky je Šmidla.

Blahopřejeme vítězům, placky zašleme co nejdříve. Zároveň děkujeme všem kamarádům a kamarádkám, kteří nám do zimního kola poslali střípky svých trampských zážitků. Doufáme, že se s jejich fotkami budeme setkávat i nadále.

-------------

Hlasování v JARNÍM kole fotosoutěže

V jarním kole fotosoutěže TM se nám sešly opět krásné fotky. Pokochat se a hlasovat pro svého favorita můžete do 15. září 2017. Fotky jsou vystaveny pod tímto článkem.

Způsob hlasování: u každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Facebook, hromadné emaily, trampská fora apod.), bude fotka ze soutěže vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení.

S hlasováním jarního kola zároveň vyhlašujeme LETNÍ kolo fotosoutěže TM.

Pokud se chceš pochlubit jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních letních vandrů nebo jiných trampských akcí, pošli nám ji nejpozději do 15. září 2017 na emailovou adresu fotosoutezTM@seznam.cz. Všechny zaslané fotografie budou následně vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování.

Tři fotografie, které získají nejvíce hlasů od čtenářů TM budou oceněny tematickými plackami. Placky budou autorům doručeny poštou. Čtvrtou fotografii vybere naše redakce, tato fotografie získá cenu Trampského magazínu a bude otištěna v Puchejři, případně v Trampském kalendáři.
Svou „letní“ fotografii nám pošli v minimální velikosti 500 Kb. Připiš k ní, prosím, také své jméno (čili jméno autora) a název fotky.

.

Přejeme ti příjemné pokochání se a hlasování u jarních fotek níže, a zároveň se těšíme na tvůj příspěvek do letního kola fotosoutěže.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
511162017
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.