Hlasování pod fotografiemi JARNÍHO kola fotosoutěže TM a vyhlášení LETNÍHO kola

Jaro se přehouplo do léta. Jak už je u nás ve fotosoutěži zvykem, vyvěšujeme sem nové jarní fotky k hlasování a zároveň vyhlašujeme výsledky předchozího, tedy zimního, kola. Čtenáři i porota TM rozhodli svým hlasováním a výsledky jsou:

1. místo: Večerní pohoda na Rýzmberku
Foto: Tygřice z SVS Domažlice

Večerní pohoda na Rýzmberku

2. místo: Radost unaveného Mamlasa v roklích Korkasu
Foto: Pavouckej

Radost Unaveného Mamlasa v roklích Korkasu

3. místo: Vstříc zimnímu Slunci
Foto: Bažina

Vstříc zimnímu Slunci

Cena Čtenářů TM: Osada zimní
Foto: Guzista, T.O. U Velké medvědice

Osada zimní

Blahopřejeme vítězům, placky zašleme co nejdříve. Zároveň děkujeme všem kamarádům a kamarádkám, kteří nám do zimního kola poslali střípky svých trampských zážitků. Doufáme, že se s vašimi fotkami budeme setkávat i nadále.

----------------------------------------------------

Hlasování v JARNÍM kole fotosoutěže

V jarním kole se můžete pokochat a hlasovat pro svého favorita do 15. září 2022. Fotky jsou vystaveny pod tímto článkem.

Způsob hlasování
U každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Facebook, hromadné emaily, trampská fora apod.), bude fotka ze soutěže o Diváckou cenu vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení.

------------------------------------------

S hlasováním u jarního kola zároveň vyhlašujeme LETNÍ kolo fotosoutěže TM

Pokud se chceš pochlubit jednou pečlivě vybranou fotografií z letošních letních jarních vandrů nebo jiných trampských akcí, pošli nám ji nejpozději do 15. září 2022 na emailovou adresu fotosoutezTM@seznam.cz. Všechny zaslané fotografie budou následně vystaveny zde na Trampském magazínu, s možností hlasování.

Svou „letní“ fotografii nám pošli v minimální velikosti 500 Kb. Připiš k ní, prosím, také své jméno (čili jméno autora) a název fotky.

Pořadí vítězů, tj. první, druhé a třetí místo, určí porota sestávající z redakce TM dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, nezávisle na počtu hlasů udělenými čtenáři TM.
Čtenáři TM budou hlasovat pro Diváckou cenu – získá ji fotka s největším počtem udělených hlasů. Autoři všech oceněných fotek budou odměněni tematickými plackami.

Placky budou autorům doručeny poštou.

Přejeme ti příjemné pokochání se a hlasování u jarních fotek níže, a zároveň se těšíme na tvůj příspěvek do letního kola fotosoutěže!

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
1479209
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.