BEROUNKO MÁ - 53 let svého trvání oslavila trampská osada Kamarádi Staré řeky

.

Po celou tu dobu osadu provází i spojuje nejen kamarádství, ale především i trampské písničky. I letos připravili Kamarádi Staré řeky již dvanáctý předvánoční koncert. Písničky, vyprávění i vystoupení hostů večera, byly určeny nejen milovníkům přírody a trampování, vodákům ale i všem, kteří si chtějí v předvánočním čase oddechnout od věčného shonu i starostí.
Koncert s tradičním názvem: ,,Berounko má“ se uskutečnil v pátek 6. prosince 2019 v Berouně.
Milými hosty večera byli vynikající folková zpěvačka Lenka Slabá -Vostrá s kytaristou a zpěvákem Ádou Vostrým, s nimiž jsme společně pokřtili nové CD Lenky Slabé s názvem „Mé návraty jsou psané v notách“.

Křest CD Mé návraty jsou psané v notách

Lenka Slabá -Vostrá s kytaristou a zpěvákem Ádou Vostrým

Diváky příjemně pobavil i další host večera kouzelník a iluzionista Pepa Kaiser. Současně s koncertem byla v předsálí připravena výstavka z činnosti osady Kamarádi Staré řeky i almanach vzpomínek. V sále si přišli na své i ti, kteří si přišli s námi zazpívat oblíbené písničky, a užít si pěknou trampskou předvánoční pohodu. Rozcházeli jsme se v dobré náladě a s přáním všeho dobrého do dalšího roku.
Není divu že se večer protáhl do pozdních hodin.

Kouzelník a iluzionista Pepa Kaiser

Kapela Kamarádi Staré řeky

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
71671820
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.