40. ročník trampské literární soutěže TRAPSAVEC

Už po čtyřicáté se scházejí příspěvky trampské literární soutěže Trapsavec, zaměřené na nejen na tramping, ale i vodáctví, přírodu a pobyt v ní. První ročník se uskutečnil už roku 1971, a pokud vám v tomto okamžiku nevycházejí výpočty ročníků vězte, že výpočty jsou v pořádku, to jen velký rudý bratr na pár let soutěž pozastavil. Pozastavil, ale nezrušil. A to je dobře.
Do uzávěrky, která je 28.2.2014 o půlnoci, už moc času nezbývá. I s dnešním dnem vydání tohoto článku je to totiž jen 25 dní!Oheň letošního Trapsavce Proto neváhejte a využijte stéle ještě dlouhých večerů a začerstva zpracujte do literární podoby své vandrovní zážitky, domyslete a dopracujte jejich děje tam, kde osud po nadějném začátku strhl zápletku do šedi všedních dnů, přestože měl ideální příležitost ji vygradovat k neuvěření, zavzpomínejte na vyprávění kamarádů a vdechněte jim nesmrtelnost dřív, než se na ně zapomene.
Minulého ročníku se zúčastnilo 100 autorů, kteří dohromady poslali 219 povídek a básní. To je úctyhodné číslo, nicméně oragnizátoři věří, že se v jubilejním ročníku podaří překonat.
Příspěvky do Trapsavce na adresu soutez.trapsavec@seznam.cz. A pokud chcete o naší soutěži vědět víc, sledujte stránky www.trapsavec.cz a facebookovou skupinu TRAPSAVEC.
Propozice najdete v přiloženém obrázku nebo jsou ke stažení na stránkách soutěže ve formátu pdf.

Jan Frána - Hafran


Fotografie z loňského 39. ročníku Trapsavce najdeš ZDE!

A na závěr krásné Kubovo video z ohně Trapsavce:

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
205192016
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.