Vyhlášení výsledků letní fotosoutěže TM a hlasování ve VELKÉM FINÁLE uplynuté fotografické sezony

Hlasování u letních fotek skončilo, je načase vyhlásit vítěze. Zabodovaly jak fotky vystihující línou letní pohodu, tak fotka z vandru či tábora.

Cena diváků TM:

Název: Večerní pohoda u Jizery
Foto: Žába

Večerní pohoda u Jizery

Ocenění poroty:

1. místo: Indiánský tábor na Brdech
Foto: Jmelí

Indiánský tábor na Brdech

2. místo: Trempem proti proudu
Foto: Pavouckej

Trempem proti proudu

3. místo: Leto vpísané do riadkov hoptrika
Foto: Šmidla

Leto vpísané do riadkov hoptrika

Vítězům blahopřejeme a zároveň děkujeme všem hlasujícím čtenářům!

---------------------------------

Hlasování ve VELKÉM FINÁLE fotografické sezony 2022/2023

Ježíšek už skoro ťuká na okno, a v tento sváteční čas vám opět, stejně jako v předchozích ročnících, nabízíme mimořádný výběr fotek. Je to ohlédnutí za uplynulým rokem 2023 a zčásti i 2022- taková ta pomyslná “třešnička na dortu” na konci této sezony.

Vaším hlasem pomůžete určit tu nejlepší fotku z oceněných fotek minulých kol. Finálových fotek je celkem patnáct – pochází z podzimního a zimního kola 2021 a jarního a letního kola 2022.
Způsob hlasování je stejný jako obvykle:
U každé fotografie je zelené okénko HLASUJ PRO FOTOGRAFII. Vyber fotku, která se ti líbí nejvíc, kliknutím jí pošleš svůj hlas.
Z každého počítače je možný jen jeden hlas.
Po tvém hlasování se u fotografií objeví aktuální počet všech hlasů.

Upozorňujeme, že pokud budou pro určitou fotku sháněny hlasy (přes Internet, v hromadných emailech i osobní lobby), bude fotka ze soutěže vyřazena- bohužel. Hlasování bývá těsné, proto umělý příliv hlasů „odjinud“ vnímáme jako neférové ovlivnění výsledků. Děkujeme vám za pochopení.

V tomto finálovém hlasování vítězí jen jedna fotka, ta s největším počtem diváckých hlasů. Vítězi bude udělena výjimečná cena.

A pozor!
Hlasovat pod fotkami VELKÉHO FINÁLE bude možné jen do pondělí 15. ledna 2024!

O týden později zveřejníme vítěznou finálovou fotografii. Také otevřeme hlasování pod fotkami podzimního kola 2023, které jste nám již zaslali. Přeci jenom by toho hlasování bylo najednou příliš.

Těšíme se na napínavý boj o nejlepší fotku sezony 2022/2023 a přejeme všem čtenářům a fotografům pohodové Vánoce a hlavně hodně zdraví v novém roce 2024!

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
10181045
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Lucka
Jandulo, ano je to tak. :-D
Jandula
Teď už je to teda jedno... Ale nemělo by tam být NEJLEPŠÍ FOTKU....pochází z podz. a zimního kola 2022 a jar.ho a letního kola 2023 ? :-)
Lucka
Děkujeme. :-)
Brnkaj
Veľmi pekné fotky a aj celá fotosúťaž-ahóóój!!! Tatko Brnkaj TO.Granada Bratislava