Vodácký melouch pro trampské psavce

Pokud vám dosluhuje čelovka, vařič nebo potřebujete vodácký obal na cokoli a umíte psát, měli byste zbystřit. Máte možnost chybějící vodácké vybavení doplnit ve čtvrtém ročníku vodácké literární soutěže Kenyho VOLEJ. Stačí vám k tomu napsat vodáckou povídku, která se objeví mezi patnácti nejlepšími. A že to není těžké dokazuje řada vítězných nováčků, kteří uspěli hned se svou první povídkou.
Největší šanci mají Trapsavci - ti mají na úplné začátečníky slušný náskok a stavba vodácké povídky se od trampské moc neliší. Stačí vandr přenést na hladinu řeky a přizpůsobit tomu děj. Soutěž je netypická v tom, že každý účastník může uspět až se třemi povídkami a pokud všechny vyhrají, hodnota ceny tomu odpovídá, takže ze křtu poslední knihy Říční polobozi si autoři odnášeli i velké lodní pytle nebo vodotěsný obal na kytaru.
Soutěž má konečně od podzimu nové stránky www.kenyhovolej.cz, kde najdete pravidla, něco o knížkách i autorech nebo si můžete stáhnout povídky zdarma a podívat se, zda byste to zvládli taky. Základní pravidla jsou jednoduchá - povídka musí být vodácká a v délce mezi 3.000 a 28.000 znaky. Bude se vaše jméno vyjímat v obsahu příští sbírky vodáckých povídek?
Pígo

Ilustrační foto: Pígo

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
1412201019
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Pígo
Jednu krátkou povídku ke stažení najdete zde: http://sklad.kenyhovolej.cz/braska.pdf