VELKÝ MUZIKANTSKÝ VANDR

Muzikanti z kapel Pekaringo, Rowers, T.E. Band a jejich kamarádi a kamarádky povětšinou z Kruhu legie trampské, si minulý týden prodloužili víkend od čtvrtka do neděle, aby společně prožili tři krásné večery a noci u ohňů na vybraných brdských trampských campech.
Že to byla - sakra - romantika...
Měli za sebou daleké cestování, vždyť většina z nich přijela z Brna, ze Slovenska, ale i od Tachova, Vrchlabí, či Prahy. Celkem se nás sešlo dva rovné tucty a protože jsme vandrem potkávali další trampské party z Liberce, Plzně, Příbrami, kteří se k „písničkovému průvodu“ a k večernímu hraní přidávali, bylo nás poslední třetí noc kolem ohně pod věží na Studeném vrchu opravdu hodně.
Byl to moc krásný vandr, budu na něj rád vzpomínat a výborně zahrané písně Ryvolů, Rolfa, Joe Jégra a dalších trampských skladatelů mi v uších budou znít ještě hodně dlouho…

Michael Antony - Tony

PS: Dodatečně vkládám odkaz na článek z tohoto vandru, který napsala Andy na web Pekaringa a najdeš ho ZDE.

První video zachycuje sobotní odpolední „rozcvičku“, než se přidají další muzikanti při večerním hraní (hrají Slim, Pedro a Kali):

Druhé video je poněkud tmavé, protože už byla pozdní noc a oheň skomíral, ale muzika je slyšet dobře, stojí za to si písničku poslechnout (hrají Pedro, Slim, Bob, Růža, Jordán, Kali):

A ještě několik fotografií:

Dlouhá - převážně zelená stonožka - kráčí pod brdským hřebenem...
Foto: Golem

Foto: Tony

Ráno trampovo...
Foto: Bob

Odpočinek po dlouhé cestě...
Foto: Tony

Poněkud nevšední nástroj na vandru, přesto však skvělý - viz záznam na videu.
Foto: Tony

Foto: Golem

Naučná stezka brdskými campy:)
Foto: Bob

Ryvolovky na Zlatém dně...
Foto: Bob

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
132121139
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
John
Tony má pravdu. Jsem tam byl a bylo to hóóóódně dobrý.
Grizzly
Určitě moc povedenej vandr do brdskejch lesů.:-D. Vzpomínky na náš osadní vandr na Brdy už mají také své roky asi tak jeden rok před 21. stoletím. Co dodat nelenit a vyrazit vandrem rovnou na Brdy.