Uzávěrka JARNÍHO KOLA FOTOSOUTĚŽE Trampského magazínu je za pár dní!

Slunce nám pěkně pálí do zátylku, komáři bzíkají u uší, když jsme zavrtaní do spacáků, které podstatně zmenšily svůj objem a na dveře srubu někdo buší.
“Koho to sem čerti nesou?” ozvu se nevrle a za dveřmi se ozve líbezný a podbízivý hlas:
“To jsem jenom já, Uzávěrka jarního kola fotosoutěže, Už si poslal ty krásné kytičky na usárně? Ty, co se ti tak líbily, s kterými ses kamarádům tak chlubil?”
No fakt nekecám. Takhle se to nějak stalo. Dost možná jen v mojí hlavě, ale je to doopravdy tak. Je to tady.

Všem fotografům tímto oznamujeme, že za pár dní, přesněji ve čtvrtek 22. června 2017, uzavíráme jarní kolo fotosoutěže Trampského magazínu. Ano, je to trochu později, než bylo původně řečeno, ale svatební přípravy nám nedovolovaly utrhnout se. Omlouváme se.
Budeme rádi, pokud nám do té doby pošleš jednu fotografii z tvých jarních vandrů, potlachů, nebo jiných trampských akcí.
Zašli ji, prosím, na adresu fotosoutěže TM: fotosoutezTM@seznam.cz

Do mailu prosím uveď své jméno a název fotky. Fotografie by měla být minimálně 500 Kb velká.
Děkujeme všem, kteří nám svoji jarní fotografii již poslali!
Vámi zaslané fotografie budou zde na Trampském magazínu vystaveny od čtvrtka 29. června. U každé z nich bude možnost hlasování v průběhu celého léta.

A pozor..!
- Tři fotografie s nejvíce hlasy budou oceněny plackami s jarní tematikou.
- Čtvrtou fotografii vybere naše redakce, ta získá cenu Trampského magazínu a bude otištěna v nejbližším vydání Puchejře.

Ilustrační jarní a nesoutěžní fotografie:
Kapsa

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
172019154
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.