TRAMPSKÝ TÝDENÍK č. 13 (video + fotogalerie z průběhu natáčení)

Trampský týdeník č. 13 byl natočen v květnu 2005 na Brdech a svůj promítací křest spojený s předáním ceny TREFA - TREmpské Filmové Akademie - měl o pár měsíců později v P - klubu Trojická na pořadu Stopy sešlapanejch bot.

Od té doby oblažil svojí přítomností nejen stříbrná plátna kin a klubů (Potlach v kině v Hejnicích, Mohelnický dostavník, koncert Ozvěny v Leitnerce a další…), ale hlavně mnohé obrazovky a monitory tisíců vděčných diváků.
Film byl TREmpskou Filmovou Akademií zároveň vydán i na DVD, které je však bohužel dávno rozebrané a stalo se cenným sběratelským kouskem.

Režisérem a scénáristou Trampského týdeníku č. 13 je Jaroslav Pagáč – Jaroos.
Hlavními postavami jsou Havran a Náčelník (trampové), společně s paďourem Petem.
Hamakospáčem je Autíčko a role prudícího hajného se zhostil Školník.
Mluveným slovem provádí Belmondo a doprovodná muzika je od dnes již neexistující skupiny Magison, jejíž kapelník Šaolín je tou postavičkou tančící v úvodní znělce.
V přiložené fotogalerii je zachyceno jak samotné natáčení Trampského týdeníku č. 13, tak i slavnostní předávání cen TREFY v záři reflektorů před naprosto našlapaným sálem plným prvních diváků tohoto filmového skvostu.

Michael Antony – Tony

Fotografie (většina jich dosud nebyla publikována) z natáčení Trampského týdeníku č. 13 i z následného předávání výročních cen TREmpské Filmové Akademie jeho tvůrcům, najdeš v následující fotogalerii.

Foto: Jan Kleger - Autíčko

Foto: Vít Urban - Školník

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
22611020
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.