Pozvání na koncert: LÍSTEK, BÉDA ŠEDIFKA a PŘELET M.S. v Divadle Gong

V úterý 20. ledna 2015 vystoupí v pražském Divadle Gong skupina Lístek a její hosté: Bohumil Röhrich - Šedifka, který zde zároveň představí své nové CD RANVEJ ŽIVOTA a s ním přijede i blovické dívčí trio Přelet M.S. - Jana Ježková, Romana Tomášková a Romana Žežulková.
Měl jsem štěstí slyšet o tomto víkendu jejich hodinové společné vystoupení na Žebětínském kytarobraní v Brně a všichni co tam byli, mi jistě dají za pravdu, že to byla paráda. Moderátor, kterým byl Čiča z Karabiny, se po několikátém vytleskaném přídavku musel docela snažit, aby uvolnil podium pro další účinkující kapelu…
Co se týče již zmiňované Šedifkovy nové desky Ranvej života, tak z ní jistě zazní písnička Pro Anežku, protože ji Šedifka nahrál společně se Sylvou Antony Čekalovou a Radkem Polívkou z Lístku a je škoda nevyužít příležitosti (písničku najdeš na druhém videu).
Co se týče Lístku samotného, pokud je někdo neslyšel delší dobu, bude jistě potěšen několika novými písněmi (jedna z nich je na prvním přiloženém videu).
Další podrobnosti o Lístku a připravovaném koncertu, si můžeš poslechnout v sobotu 17. ledna od 10:00 v hodinovém živém vysílání na Country rádiu v pořadu Srdcem v Country - aneb víkendové muzikantské povídání nejen o hudbě…, jehož hosty budou kapelník Zbyněk Zatloukal a Sylva.
Koncert samotný začíná v 19:30 a Divadlo Gong najdeš v Sokolovské ulici č. 191, nedaleko stanice metra Českomoravská a předprodej vstupenek je na Ticketportalu nebo v pokladně Divadla Gong.

Lístek a písnička Brácha. Video natočila Džexna na Muzice 2014.

Společné hraní Sylvy a Radka se Šedifkou - písnička Pro Anežku...

Lístek na předchozím koncertě v Divadle Gong.
Foto: Puštík

Béda Šedifka a "Přeletky" z Přeletu M.S. - při společném vystoupení na Žebětínském trampobraní v sobotu 10. ledna 2015.
Foto: Tony


Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
20201126
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.