Písnička na víkend: MRTVEJ VLAK (Miki Ryvola)

Dvě výborná videa se známou písní Mikiho Ryvoly, kterou složil v roce 1968.
Tím prvním je poněkud dramatický klip se studiovou nahrávkou, vytvořený pomocí sestříhaných záběrů z filmů Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem FordemDaleko do Nashvillu a jedná se o hodně dobrou práci Kuby z T.O. Brdský dobráci.
Druhým videem je týden starý záznam (středa 20. srpna 2014) ze setkání kamarádů v Zastávce u Brna a je to nářez, který mají na svědomí T.O.Roza, Pátej perón, muzikanti z Příboje a Trosečníků, plus další kamarádi ze Zastávky, Brna a okolí.
Už dlouho uznávám, že sleziny na brněnsku mají vysokou hudební úroveň, ledacos už jsem tam viděl a slyšel, ale tohle zahrání Mrtvýho vlaku je prostě peckou.
Tak si vychutnejte před víkendovým vandrem obě videa.

Klip písničky Mrtvej vlak vytvořený pomocí sestříhaných záběrů z filmu Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem a Daleko do Nashvillu.

Mrtvej vlak v podání T.O.Roza, Pátej perón, muzikantů z Příboje a Trosečníků, plus dalších kamarádů ze Zastávky, Brna a okolí.

Na 50. výročním ohni T.O. Zlatý klíč v roce 2006.
Zprava: Miki Ryvola, Hobo a Talli.
Foto: Fenik

Miki & Wabi Ryvola
Foto: Archív

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
111521412
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
s
Vynikající písnička včetně klipu. Nevím kde jsem přišel na poslední text refrénu: Mrtvej vlak,mrtvej vlak v stanici, konečný,všechno je zbytečný, už je to tak...
Petr
Fotky a krátká videa z akce 20.8.2014 na tomto odkazu : http://petr1929.rajce.idnes.cz/2014-08-20_-_Zastavka_-_Delnak_-_setkani_kamaradu/
Tony Avalon
Děkuju.