Písnička na víkend: BLÁZNŮM PÁR (Falešná karta)

Písničkou na víkend je BLÁZNŮM PÁR, kterou hraje a zpívá skupina Falešná karta a k písničce je tady i pár slov od kapelníka Mildy:

Napsal ji Robert „Roby“ Čechák v roce 1999 a písnička byla věnovaná našemu Vlasťákovi. Falešná karta ji má v repertoáru cca od roku 2001. Hráváme ji na vystoupeních moc rádi, dost často jako úplně první, je to pro nás taková „uklidňovací písnička“.

Domovenka Falešné kartyCo plánujete do budoucna a co nejzásadnějšího byste chtěli lidstvu sdělit?

Chceme dál žít stejným stylem života, jakým žijeme. Pravidelně zkoušet a dělat nové písničky, mít tak kolem dvaceti vystoupení za rok, dál pořádat naše akce, prokládat to vodami, vandry a dalšími akcemi, zkrátka pohoda. A co sdělit lidstvu ? Snad jen, že když máte partu skutečných kamarádů se kterými děláte to co vás baví a se kterými jste rádi a vzájemně se na sebe těšíte, je to daleko cennější než vagón peněz a dalších pozlátek. (závěr Belmondova rozhovoru s Falešnou kartou v Puchejři č. 1/2013)

Současná sestava kapely:

Milan Milda Dvořák – kytara, zpěv

Vlastimil Vlasťák Libra – kytara, zpěv

Tomáš Čára Volše – kytara, zpěv

Vratislav Vráťa Blažek – kontrabas, zpěv

Videoklip je dílem Arniky.

Falešná karta: Milda, Vráťa, Vlasťák a Čára

Předchozí Písničky na víkend:

ZÁŘÍ (Miki Ryvola)

PSÍ ŽIVOT (Paběrky)

KARABINA (T.E. Band)

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
94221210
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Marian Šilhavík
:-)je úžasná...