Krásné fotografie z 9. Celosvětového potlachu v Austrálii

Podívejte se na jedny z nejkrásnějších fotek letošního 9. Celosvětového potlachu v Austrálii, které jsou dílem Miloše Kapouna - Obludy z T.O. Paběrky.
Obludovo fotoalbum je uděláno formou fotoreportáže a zachycuje vše podstatné od příjezdu na místo konání ohně u Bombala river v Brown Mountains, což je podhůří Sněžných hor v Novém Jižním Walesu - až po samotný závěr potlachu, kterého se zúčastnili naši trampové žijící v Kanadě, USA, Německu, Švýcarsku, Francii, České republice, Slovensku a samozřejmě i v Austrálii.
Pro úplnost - s nápadem pořádání Celosvětových potlachů přišel kamarád Wimpy z kanadského Toronta a důvodem pro jejich pořádání bylo, aby se čeští a slovenští trampové, kteří emigrovali ze své tehdejší společné socialistické vlasti do celého světa, mohli jednou za pár let setkat. První Celosvětové potlachy byly z pochopitelných důvodů bez účasti trampů žijících v Československu, ale to se po pádu Železné opony změnilo.
Celosvětové potlachy se za ta léta konaly v Kanadě, USA, Austrálii a ve Švýcarsku.
Pro „navnadění“ vkládáme do článku několik fotografií, ostatní najdeš dole ve fotogalerii.
Hezké prohlížení přejeme, stojí to opravdu za to…

Tony

Pomůcka pro ty, kteří si u nás ještě neprohlíželi fotogalerii - stačí kliknout na první fotku a fotogalerie se otevře. Potom už stačí klikat na právě otevřenou fotografii a vždy se objeví následující fotka.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
41292216
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Peťo z Tramtárii
Rád si prezerám fotografie a tieto ma zaujali natoľko, že musím len chváliť a nie len fotky, ale aj tuto stranku. určite sa sem ešte rád niekedy pozriem.Mám rád Potlachy a kadejaké trampské stretnutia a festivaly, koncerty a prírodu vôbec :cool:
Darka Muchová
Fotky mě poslal kamarád-fakt nádhera.Ráda bych v roce 2018 dojela,ale bohužel to nepůjde.Takže AHOJ kamarádi
Willy
Obludo, díky!
Opravdu veleluxusní fotky. nikdy jsem nefotil a jak tak na to koukám, asi s tím ani nebudu začínat.