Komiks Marko Čermáka MODRÁ PĚTKA - Signály ze tmy a jiné příběhy

Komiks Marko Čermáka MODRÁ PĚTKA - Signály ze tmy a jiné příběhy, kreslený podle scénáře autorské dvojice J.B. Kamil (Jirka Hromádko a Bohumil Kolář) toho s trampingem moc společného nemá, ale určitě potěší ty, kteří mají rádi Markovi komiksy, nebo si chtějí zavzpomínat na svá dospívající léta, či mít dárek pro děti či vnoučata.
Příběhy Modré pětky - Hanky, Evy, Martina, Vládi a Čajíčka - patří hned po Rychlých šípech k seriálu s největším počtem pokračování (skoro tři sta), které vycházely po dobu dvaceti let, až do roku 1990.
Přílohou svazku je i leporelo s dalším Markovým komiksem Mlýn na Větrném kopci. Jde o příběh pionýrů jedoucích na tábor ve skautském stylu, tedy do stanů s podsadami (holt byla to doba maskování - na táborech i v komiksech ...)

Cena komiksu je na TM za 290 Kč (doporučené cena je 329 Kč) + poštovné doporučeně 61 Kč a 8 Kč za bublinkovou obálku a desky proti poškození.

V případě zájmu si komiks můžeš objednat v našem knižním e-obchůdku, tedy ZDE.
Nebo si napiš na mail: puchejr@volny.cz

---------------------------------

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
171820910
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.