Čeští trampové v Americe

Televizní dokument Čeští trampové v Americe bude odvysílán v úterý 19. června na ČT2 a to od 21:00 hod. Repríza na stejné stanici bude o den později, tedy ve středu 20. června, od 16:20 hod. A do třetice bude na ČT2 odvysílán v sobotu 23. června, a to 40 minut po půlnoci.
Dokument je vlastně takovým pokračováním seriálu Zvláštní znamení touha (opět jde o dílo Fedora Skotala - Ňufa a jeho týmu), kdy po českém a slovenském trampingu se před kameru dostal i tramping zahraniční - tedy těch kamarádů a kamarádek, kteří odsud emigrovali za minulého režimu a ve svém novém domově si založili nové trampské osady.

Momentka z natáčení...
Zprava: Farář (pořadatel X. Světového potlachu), kameraman Petr Hykš, režisér Vašek Křístek, zvukař a technik Jarda Friedrich, Fedor Skotal - Ňuf.

Zapálení 8. Světového potlachu v Kanadě...
Foto: Madla Khandl

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
12619178
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Ivo
Škoda, že se toho mnoho z našich kamarádů nedožilo, jako můj kamarád z osady Sovy, Paul. He and his benjo will be always missed!
Mikin
Bude to mozne sledovat na internetu? Myslim primo, protoze na youTube se to pozdeji obevi urcite...