55. výroční oheň T.O. MODRÝ OREL

Okolo dvou stovek lidiček v zeleném přilákalo báječné slunečné počasí na 55. výroční oheň T.O. Modrý orel, který se konal v posledním květnovém víkendu v Anníně po tříleté pauze. A to navzdory skutečným mukám volby pro mnohé z přítomných, protože ve stejném termínu probíhala celá řada dalších jedinečných potlachů a přitažlivých akcí s trampským puncem.
Jak předpremiérové páteční, tak sobotní hraní a zpívání u ohně se protáhlo do svítání a bylo skutečně co poslouchat. Ostřílení trampští muzikanti napojili trampskou dušičku klasickými melodiemi starých časů, při kterých se báječně vzpomíná, i písničkami s mladším datem zrodu, zaujalo i trampské mládí (kamarád Džezy) se špičkovou kytarou. A jako vždy bylo stále co si povídat – mezi přítomnými byla totiž již tradičně také řada kamarádů z Německa, Švýcar, Ameriky, Kanady či Austrálie, se kterými se nevídáme zrovna každý víkend. Završením tohohle zeleného májového víkendu byl tradiční turnaj v gorodkách, při němž nebyla nouze ani o výkony, ani o dobrou náladu.

A ještě výběr z krásných fotografií, jejichž autorem je Obluda z T.O. Paběrky a z těchto fotografií je vidět, že to byl fajn potlach.

Gorodky...

Zkušený organizátor myslí na vše:)

Ahoj...

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
16207912
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Popik
Krásné fotky jistě krásných zážitků. Asi před 7 lety jsem se poflakoval mezi Borovíčkem a Řevnicemi narazil jsem na nápis Modří Orli 19x vytesaný do skály za mnou se nacházela "propast"a opět sympatický přístřešek.jezdíte tam stále? Už nikdy jsem to místo nenašel.a tak nevím jestli jej třeba nesežral kamenolom.?